0

آموزش تصویریِ پیتزا لقمه‌ای با گوشت و کلم بروکلی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آموزش تصویریِ پیتزا لقمه‌ای با گوشت و کلم بروکلی
شنبه 24 تیر 1396  11:57 PM

 وب سایت تصویر زندگی: این پیتزاهای لقمه ای کوچک و جذاب را به عنوان یک میان وعده ی محبوب کودکان یا یک فینگر فود آسان برای میهمانی بعدی تان درست کنید. ما معمولاً این پیتزا های لقمه ای را کنار یک کاسه سس پیتزا سرو می کنیم تا اگر کسی خواست لقمه ی خود را در آن بزند.

 
مواد لازم:
 
 
 
  • پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
  •  گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ  ۱ عدد (زده شده)
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی 
 
 
 
طرز تهیه:
 
1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
 
2- نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.
 
3- خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی
 
 
4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

6-روی هر پیتزای لقمه ای یک سوراخ کوچک درست کنید سپس کمی تخم مرغ را با قلم مو روی آن بمالید.
 
طرز تهیه پیتزا لقمه ای گوشت دودی و کلم بروکلی

7- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها