تهیه نان با سبزی های معطر
شنبه 24 تیر 1396 11:42 PM
وب سایت آشپزباشی: غلات به عنوان تأمینکننده انرژی، دارای قسمتی از پروتئینها و برخی ویتامینها و مواد معدنی ضروری هستند اما مشخص شده مصرف نانهایی که آرد آنها بهخوبی تخمیر نشده است بهدلیل وجود مادهای به نام فیتات در پوسته غلات مانع از جذب مواد معدنی بهخصوص روی و کوتاهی قد میشود. مهم ترین ترکیبات گشنیز موجود در این نان عبارتند از: اسانس، اسید اگزالیک، اسید اولییک، اسید پالمتیک، اسید لینولییک، اسید پتروسه لینک، کلسیم، ویتامین A و ویتامین C. جعفری تقویت کننده معده و روده و کبد، هضم کننده غذا، باز کننده انسداد کبد و طحال، گرم کننده کلیه و مثانه، چاق کننده بدن می باشد. شوید برای تنگی نفس و امراض بلغمی سینه و معده، سکسکه، ضعف معده و کبد و طحال سنگ کلیه و مثانه مناسب است.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست