مجله سرآشپز - بهار اسدی: در این مطلب طرز تهیه نان ایرلندی را به شما آموزش داده ایم. این نان را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- اسفناج (پخته شده): 1 پیمانه
- سیب زمینی (پخته و حلقه ای شده): 1 عدد
- پنیر چدار سفید (رنده شده): 1 پیمانه
- تخم مرغ (زده شده با 1 ق س آب): 1 عدد
- خمیر پیتزا (یا پودر خمیر پیتزا): به میزان لازم
- زیره برای پاشیدن: (در صورت تمایل)
- ژامبون گوشت (ورقه ای): چند ورق
روش پخت:
1. با استفاده از وردنه ای خمیر را به صورت ورقه ای روی سطح صافی باز کرده و آن را داخل سینی فر مستطیل شکلی به ابعاد 30 در 40 سانتی متری قرار دهید.
2. در وسط خمیر ژامبون ها را کنار هم و به صورت نواری بچینید. سپس اسفناج پخته شده را روی ژامبون پهن کرده و حلقه های سیب زمینی پخته شده را روی آن قرار دهید.
3. پنیر چدار رنده شده را روی سیب زمینی بپاشید.
4. کناره های هر دو طرف خمیر را به وسیله چاقوی آشپزخانه (یا قیچی) تا نرسیده به مواد داخل خمیر برش های 2 سانتی متری کنار هم ایجاد کنید.
5. روی مواد را با تابیدن خمیر (یکی از چپ یکی از راست) بپوشانید.
6. به وسیله قلم موی آشپزخانه از مخلوط تخم مرغ با 1 قاشق سوپخوری آب روی همه قسمت های خمیر بمالید و روی آن زیره بپاشید.
7. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا روی آن قهوه ای رنگ شود. بعد از فر خارج کرده و بگذارید تا به مدت 5 دقیقه خنک شود. سپس از سینی به ظرف سرو انتقال داده، برش زده و سرو کنید.