0

تهیه یک سوپ جوی مقوی و آسان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه یک سوپ جوی مقوی و آسان
شنبه 24 تیر 1396  11:02 PM

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جوی آسان با مرغ را به شما آموزش داده ایم. این سوپ را هم بیماران و هم افراد سالم می توانند استفاده کنند.


مواد لازم:
 
  • جو پرک  ۱/۲ لیوان
  • مرغ (سینه)  ۱ قطعه
  • هویج  ۲ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • سیر  ۲ حبه
  • کرفس (خرد شده)  ۱/۲ لیوان
  • برگ کرفس  به مقدار لازم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • به  ۱ عدد
  • نمک و فلفل و آبلیمو  به مقدار لازم
 
سوپ جو با مرغ 
 
 
طرز تهیه:
 
 
1-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.

2-وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.
 
3-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.
 
سایر نکات:
 
1-در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
 
2-میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
 
3-در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
 
4-میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها