0

خواص و طرز تهیه چند دمنوش های ایرانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:خواص و طرز تهیه چند دمنوش های ایرانی
شنبه 24 تیر 1396  6:20 PM

iranian herbal tea2 انواع دمنوش های ایرانی

 چای بادرنج بویه ( طبیعت بسیار گرم ) : مقوی قلب واعصاب ، خون ساز ، تقویت کننده سلول های مغز ، فوق العاده آرامبخش ، محرک معده ، خواب آور ، نشاط آور ، ضد صدای گوش ، تشنج ، اسپاسم ، بیماری های کلیوی ، بوی بد دهان و خواب های وحشتناک ، چای مورد علاقه حضرت علی (ع)

طرز تهیه : 1 قاشق چایخوری بادرنج بویه + 2 لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم بگذارید خوب دم بکشد.

چای بادرنج بویه و زیرفون ( طبیعت گرم ) : تقویت قلب و اعصاب ، خواب آور ، نشاط آور ، آرامبخش ، خون ساز ، ضد بوی بد دهان ، رفع خواب های وحشتناک ، بیماری های کلیه، وز وز گوش

طرز تهیه : 1 قاشق غذاخوری زیرفون + 1 قاشق مرباخوری بادرنج بویه + 2 لیوان آب جوش با شعله مستقیم و ملایم حدود 1 ساعت بگذارید بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها