0

خواص و طرز تهیه چند دمنوش های ایرانی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

خواص و طرز تهیه چند دمنوش های ایرانی
شنبه 24 تیر 1396  6:19 PM

 

این روزها آنقدر از عوارض رنگارنگ داروهای شیمیایی می‌شنویم که دیگر رغبتی برای مصرف‌شان نمانده و افراد سعی می‌کنند از جایگزین‌های گیاهی استفاده کنند. تب مصرف دمنوش‌های گیاهی هم دیگر حسابی گل کرده و بازار هم که پر شده از دمنوش‌های حاضر و آماده که هر روز یک مدل با یک عطر و طعم جدید جوابگوی هر طبع و ذائقه‌ای است. به همین بهانه در این مقاله آسمونی چند دمنوش ساده و ترکیبی به شما معرفی خواهد کرد که به سادگی می‌توانید در خانه تهیه کنید و از خواص بی‌شمارشان لذت ببرید.iranian herbal tea3 انواع دمنوش های ایرانی

چای گل گاو زبان و سنبل الطیب ( طبیعت گرم و تر ) : خواب آور ، آرامبخش اعصاب ، پایین آورنده فشار خون ، رفع خشونت نای و سینه ، تنگی نفس ، گلو درد ، مقوی دماغ ، معده و کبد سرد ، افزایش ادرار ، ضد سردرد های عصبی ، ضد درد کلیه ، قولنج  ، اسپاسم ، تشنج ، صرع ، سودا ، صفرا ، وسواس و سنگ کلیه

طرز تهیه : 2 قاشق غذاخوری گل گاو زبان + 1 قاشق غذا خوری سنبل الطیب + 2 لیوان آب جوش + نبات را مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید سپس میل کنید.

چای زیر فون ( طبیعت گرم ) : آرام بخش ، ضد ناراحتی های عصبی ، تشنج ، میگرن های مزمن ، بی خوابی ، سردرد ، بیماری های ریوی ، زکام ، غلظت خون ، استفراغ ، رماتیسم ، آرتروز ، نقرس ، سیاتیک ، مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون میشود.

هشدار : مصرف چای زیر فون برای خانم های باردار ممنوع است.

طرز تهیه : 1 قاشق غذا خوری زیرفون + 2 لیوان آب سرد با شعله مستقیم 10 دقیقه بجوشانید سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی بگذارید دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها