خواص و طرز تهیه چند دمنوش های ایرانی
شنبه 24 تیر 1396 6:19 PM
این روزها آنقدر از عوارض رنگارنگ داروهای شیمیایی میشنویم که دیگر رغبتی برای مصرفشان نمانده و افراد سعی میکنند از جایگزینهای گیاهی استفاده کنند. تب مصرف دمنوشهای گیاهی هم دیگر حسابی گل کرده و بازار هم که پر شده از دمنوشهای حاضر و آماده که هر روز یک مدل با یک عطر و طعم جدید جوابگوی هر طبع و ذائقهای است. به همین بهانه در این مقاله آسمونی چند دمنوش ساده و ترکیبی به شما معرفی خواهد کرد که به سادگی میتوانید در خانه تهیه کنید و از خواص بیشمارشان لذت ببرید.
چای گل گاو زبان و سنبل الطیب ( طبیعت گرم و تر ) : خواب آور ، آرامبخش اعصاب ، پایین آورنده فشار خون ، رفع خشونت نای و سینه ، تنگی نفس ، گلو درد ، مقوی دماغ ، معده و کبد سرد ، افزایش ادرار ، ضد سردرد های عصبی ، ضد درد کلیه ، قولنج ، اسپاسم ، تشنج ، صرع ، سودا ، صفرا ، وسواس و سنگ کلیه
طرز تهیه : 2 قاشق غذاخوری گل گاو زبان + 1 قاشق غذا خوری سنبل الطیب + 2 لیوان آب جوش + نبات را مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید سپس میل کنید.
چای زیر فون ( طبیعت گرم ) : آرام بخش ، ضد ناراحتی های عصبی ، تشنج ، میگرن های مزمن ، بی خوابی ، سردرد ، بیماری های ریوی ، زکام ، غلظت خون ، استفراغ ، رماتیسم ، آرتروز ، نقرس ، سیاتیک ، مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون میشود.
هشدار : مصرف چای زیر فون برای خانم های باردار ممنوع است.
طرز تهیه : 1 قاشق غذا خوری زیرفون + 2 لیوان آب سرد با شعله مستقیم 10 دقیقه بجوشانید سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی بگذارید دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.