کوکوی مرغ
پنج شنبه 22 تیر 1396 10:00 AM
مواد لازم
سینه مرغ پخته شده یک عدد
هویج حلقه شده 3 عدد
سیب زمینی حلقه شده کوچک 3 عدد
فلفل دلمه ای خام نگینی یا خلالی به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا مرغ پخته شده را به صورت خلالی خرد کنید. بعد سیبزمینی حلقهای را در روغن تفت دهید و داخل یک کاسه بریزید .
سپس هویج را کمی در روغن سرخ کنید که مقداری از خامی سیب زمینی وهویج کم شود. به ترتیب مرغ خلالی، سیبزمینی، هویج و فلفل دلمهای را درون کاسهای بریزید و تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و کمی هم زعفران اضافه کنید.
همه مواد را به آرامی مخلوط کنیدودرتابه ای که کمی چرب شده بریزید و خوب صاف و یکدست کنید. فر را با دمای 175 درجه تنظیم کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه کوکو بپزد و سرخ شود .
توجه کنید زمانی که کوکو پخته و سرخ شد از فر بیرون آورید و روی آن را با پنیر پیتزا کاملا بپوشانید و دوباره به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر پیتزا آب و کمی طلایی شود. پیشنهاد می کنم این کوکوی خوشمزه و مجلسی را برای مهمانی درست کنید تا مهمانانتان هم از خوردن آن لذت ببرند.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست