0

کوفته مغزدار

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته مغزدار
دوشنبه 19 تیر 1396  9:04 AM

کوفته مغزدارمواد لازم

 

بلغورگندم 4 لیوان
 آرد سمولینا  یک لیوان
آرد  سه چهارم لیوان
رب گوجه فرنگی  یک قاشق سوپ خوری
رب فلفل  یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ  دوعدد
پودر نعناع، فلفل قرمز و فلفل سیاه  یک قاشق مربا خوری
نمک  به مقدار لازم

 

 

مواد داخل کوفته:
گوشت چرخ کرده نیمه چرب  یک کیلوگرم
پیاز متوسط  دوعدد
کره ۴ قاشق سوپ خوری
رب گوجه  یک قاشق مربا خوری
نمک و ادویه  به میزان لازم
گردوی خرد شده  یک لیوان

 

طرز تهیه
*  پیاز را با کره سرخ و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را نیز همراه پیاز سرخ کنید  .
*  رب، ادویه ونمک و همچنین گردو را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
*  شعله را خاموش کنید واجازه دهید مواد خنک شود.
*  بلغور ها را با آب ولرم خیس کنید(اگر از شب  خیس کنید بهتراست. )
*  سپس آب اضافه را بگیرید و با سمولینا مخلوط کنید.
*  در ظرف را بگذارید و یک ساعت استراحت بدهید.
*  بعداز یک ساعت تخم مرغ، آرد وادویه ، نمک و رب هارا به مخلوط بلغور اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بیست دقیقه کامل ورز دهید.
*  بعد از ورز دادن ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید .
*  اگر خمیر سفت بود کمی آب اضافه کنید و ورز دهید.
*  کمی از خمیر را بردارید، در دست باز کنید و از مواد میانی کمی وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید و در روغن سرخ کنید تا جایی که رنگش تغییر کند .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها