کوفته مغزدار
دوشنبه 19 تیر 1396 9:04 AM
مواد لازم
بلغورگندم 4 لیوان
آرد سمولینا یک لیوان
آرد سه چهارم لیوان
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
رب فلفل یک قاشق سوپ خوری
تخم مرغ دوعدد
پودر نعناع، فلفل قرمز و فلفل سیاه یک قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
مواد داخل کوفته:
گوشت چرخ کرده نیمه چرب یک کیلوگرم
پیاز متوسط دوعدد
کره ۴ قاشق سوپ خوری
رب گوجه یک قاشق مربا خوری
نمک و ادویه به میزان لازم
گردوی خرد شده یک لیوان
طرز تهیه
* پیاز را با کره سرخ و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و آن را نیز همراه پیاز سرخ کنید .
* رب، ادویه ونمک و همچنین گردو را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
* شعله را خاموش کنید واجازه دهید مواد خنک شود.
* بلغور ها را با آب ولرم خیس کنید(اگر از شب خیس کنید بهتراست. )
* سپس آب اضافه را بگیرید و با سمولینا مخلوط کنید.
* در ظرف را بگذارید و یک ساعت استراحت بدهید.
* بعداز یک ساعت تخم مرغ، آرد وادویه ، نمک و رب هارا به مخلوط بلغور اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بیست دقیقه کامل ورز دهید.
* بعد از ورز دادن ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید .
* اگر خمیر سفت بود کمی آب اضافه کنید و ورز دهید.
* کمی از خمیر را بردارید، در دست باز کنید و از مواد میانی کمی وسط خمیر بگذارید و خمیر را ببندید و در روغن سرخ کنید تا جایی که رنگش تغییر کند .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست