0

کوکوی ميگو و گیشنیز

 
hamidj73
hamidj73
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1395 
تعداد پست ها : 546
محل سکونت : خراسان جنوبی

کوکوی ميگو و گیشنیز
یک شنبه 18 تیر 1396  7:54 AM

کوکوی ميگو و گیشنیز

مواد لازم

میگو: 200 گرم

تخم مرغ: 3 عدد بزرگ

گشنیز و پیازچه: 500 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیر: 2 حبه

آرد ذرت: 1 قاشق غذا خوری پر

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

میگو را داخل آسیاب سبزی خردکن آکا میریزیم تا خوب خرد شود. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را را نیز داخل دستگاه میریزیم تا هم مخلوط و هم خورد شود . تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم

این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.

نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.

http://pishtazan.rasekhoonblog.com/

⭕️ ادامه نکته و ترفندها در لینک بالا:👆🏿👆🏿👆🏿

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها