طرز تهیه خنفروش شیرینی مناسب ماه رمضان
پنج شنبه 25 خرداد 1396 10:28 AM
خنفروش یا خمفروش نوعی شیرینی مرسوم جنوب ایران هست که در ماه رمضان زیاد پخته می شود.
مواد لازم برای خنفروش :
تخم مرغ | سه عدد |
آرد | يک و يک چهارم پيمانه |
شکر | سه چهارم پيمانه |
ماست شيرين | يک پيمانه |
روغن | نصف پيمانه |
بكينگ پودر | يک قاشق غذاخوری |
وانيل يا هل | يک قاشق چایخوری |
طرز تهيه خنفروش :
آرد و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الک كنيد، تخم مرغ و وانيل يا پودر هل و شكر را خوب با همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در انتها آرد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و با ليستک (كفگيرچوبی) هم بزنيد، در حدی كه مخلوط شود، زياد هم نزنيد كه پف كيک از بين می رود، دستگاه بیسكوئيت ساز را گرم و كمی چرب كنيد كمی از مواد را بريزيد و در آن را ببنديد تا پخته شود.