طرز تهیه ماهی سالمون با سس گردو و مایونز
چهارشنبه 24 خرداد 1396 5:09 PM
سس مایونز مخلوط با فلفل دلمه ای قرمز کبابی و چاتنی انبه میتواند به همراهی خوش طعم و لذیذ برای این ماهی سالمون عالی تبدیل شود.
پخت ماهی سالمون چندین روش با ملیت های مختلفی داره و یکی از روشهای مزه دار کردن و پحتن را خدمت شما عزیزان آموزش میدهیم
بهترین ماهی سالمون هم متعلق به کشور نروژ است
چگونه ماهی تازه را پاک کنیم.
بیایید از ابتدا شروع کنیم. چگونه ماهی تازه را برای طبخ پاک می کنید؟ پاک کردن، استیک کردن و فیله کردن سه روش اصلی مهیا کردن ماهی برای طبخ است.
روشی که برای تمیز کردن ماهی استفاده می شود بستگی به نوع ماهی و نوع طبخ آن دارد. در اینجا در آموزش پاک کردن ماهی فرض بر این است که بخواهید ماهی تازه کوچکی را برای طبخ یا سرخ کردن ماهی استفاده کنید.
بدیهی است که به یک چاقو تیز و آب کافی برای تمیز کردن ماهی نیاز دارید. پاک کردن ماهی دلپذیر نیست ــ می توانید تعداد زیادی روزنامه در دست داشته باشید. استفاده از دستکش آشپزخانه یا جراحی هم خوب است.
قبل از شروع کار، ماهی را با آب سرد بشویید تا ترشحات لزج روی پوست ماهی از بین رود. سپس پشت چاقو را در طول ماهی از دم تا سر بکشید تا فلس یا پولک های ماهی کنده شود. اگر پشت چاقو فلسهای در حال کنده شدن حرکت آرام روی ماهی دارد نیازی به برداشتن و دور کردن فلسها نیست ولی اگر به اطراف پراکنده می شوند فلسها را با دست نگه دارید تا در روی چاقو حرکت آرامی داشته باشد. بعد از فلس گیری دوباره ماهی در آب سرد شسته تا تمام فلسهای کنده شده پاک گردد.
ماهی را بچرخانید و در خط شکمی اش نزدیک باله ماهی، دنبال یک سوراخ کوچک بگردید. نوک چاقو را در این سوراخ مخرجی فرو برید و متصلاً برش دهید. در طول ماهی از دم تا آبشش شکاف دهید البته تنها پوست را برش دهید و اندامهای داخلی را نبرید. اندامهای داخلی را به طور کامل خارج کنید. روی خط قرمز باریک در امتداد ستون مهره ها، شکافی وارد کرده و آن را هم بطور کامل خارج کنید.
آبشش ها را از ناحیه شکاف سرپوش آبششی خارج کنید و یا آبشش ها را قطع کنید.
ماهی را بار دیگر با آب سرد بشویید.
آماده کردن ماهی برای طبخ بستگی به سلیقه شما دارد. ممکن است بخواهید شکل اصلی ماهی دست نخورده باقی بماند یا تصمیم بگیرید سر، دم و باله ها را ببرید. اگر می خواهید سر ماهی را بزنید، درست از زیر آبشش، سر را ببرید. دم را از محلی که به بدن متصل می شود قطع کنید. باله ها را با مقدار اندکی از پوست ماهی برش دهید.
اگر می خواهید باله پشتی ماهی را ببرید، با مقدار اندکی از پوست از هر دو طرف باله برش دهید. سپس باله را از جلوی قسمت انتهایی دم ببرید. این راه خوبی برای کشیدن اندکی از استخوان های متصل به باله پشتی است. اگر این عمل را 20 بار در عصر گرم تابستان با حشراتی که اطراف شما پرسه میزنند. انجام دهید مادام العمر متخصص این کار می شوید!
مواد لازم
• 680 گرم فیله سالمون بدون پوست
• 4/3 پیمانه گردوی ریز خرد شده
• 2/1 پیمانه خرده نان خشک یا آرد سوخاری
• نیم تا یک ق.چ. پودر فلفل سیاه
• 2/1 ق.چ. نمک
• 1 تخم مرغ
• 2 ق.س. آب
• 3/1 پیمانه آرد
• 2/1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز کبابی
• 4/1 پیمانه مایونز یا سس سالاد
• 1 ق.س. چاتنی انبه ریز خرد شده
• 1 ق.س. آب لیمو
• 4/1 ق.چ. پودر سیر
• 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز
• 2 ق.س. روغن مایع
روش تهیه
. ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید.
سویا.روغن زیتون.پیاز فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. این قطعات ماهی را در ظرف بزرگی قرار داده، روی آنرا بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در این مدت سس را آماده کنید.
. روغن را در یک ماهیتابه نچسب مناسب داغ کنید، ماهیها را اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه بپزید. ماهی ها را پشت و رو کرده، 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید و صورت لزوم حرارت را کم کنید.
درصورتیکه گریل داشتید احتیاج به روغن ندارد