پاسخ به:سالادهای خوشمزه رژیمی و سالم
چهارشنبه 24 خرداد 1396 2:03 PM
سالاد رنگی
مواد مورد نیاز:
روش تهیه:
۱- پاستا را درون قابلمه ای حاوی آب جوش و نمک بریزید. بعد حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
۲- درون ظرف درداری خیار (از قبل با پوست نگینی خردشده)، کرفس، زیتون، تربچه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس در آن را گذشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
۳- گوجه فرنگی (از قبل فیله و نگینی شده)، پنیر و پاستا را به مخلوط خیار افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
۴- سبزی معطر خشک (شامل ریحان یا آویشن و یا رزماری) را پودر کرده، سپس با سرکه (یا آب لیموترش) و روغن زیتون داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد آن را به مخلوط مواد بیفزایید.
۵- مواد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس سرو کنید.
ماهنامه سرآشپز
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب