؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع دسر خوشمزه آشنا کنیم. در پخت این دسر، علاوه بر شیر و نشاسته، از پنیر خامهای هم استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این دسر لذیذ و متفاوت، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: 500 میلی لیتر
شکر: دو قاشق غذاخوری
نشاسته: دو قاشق و نیم غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
پنیر خامهای: 90 گرم (به دمای اتاق رسیده باشد)
گلاب: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ظرف مناسبی را انتخاب کرده و شیر، شکر، نشاسته، آرد و پنیر خامهای را در آن میریزیم. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مواد داخل آن را به آرامی هم میزنیم تا غلیظ شوند.
در این هنگام، گلاب را به آن اضافه میکنیم.
دسر ما آماده است، آن را داخل ظرفهای مناسبی ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
دسر آماده را به دلخواه تزیین میکنیم.