سیستم عامل اندروید و طراحی اپلیکیشن
سه شنبه 23 خرداد 1396 10:58 AM
سیستم عامل اندروید و طراحی اپلیکیشن
سیستم عامل اندروید و طراحی اپلیکیشن
سیستم عامل اندروید و طراحی اپلیکیشن : در سال های گذشته همگی ما شاهد رشد و گسترش چشم گیر تلفن های همراه بوده ایم . این رشد بیشتر در زمینه ی تلفن های همراه هوشمند با سیستم عامل پر طرفدار اندروید بوده است . در فضای اینترنت سیستم عامل اندروید به عنوان قدرتمند ترین سیستم عامل موبایل شناخته شده است و بیشترین کاربر را در در فضای مجازی به خود اختصاص داده است . امروزه در زندگی بسیاری از کاربران تلفن های هوشمند جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده اند و کاربران ، بسیاری از فعالیت های روزانه ی خود را با استفاده از این گجت ها انجام می دهند . برای مشاغل گوناگون نظیر فروشگاه ها ، رستوران های زنجیره ای ، شرکت ها ، انواع خبرگذاری ها و ... ساخت و طراحی اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید می تواند قدمی موثر در مسیر پیشرفت و گسترش آن ها باشد .
یک کسب و کار می تواند به کمک یک طراحی اپلیکیشن android به آسان ترین روش ممکن جدید ترین کالا ها و خدمات خود را در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار دهد و مشتریان نیز با استفاده از این اپلیکیشن ها می توانند به آسانی محصولات و خدمات شما را بررسی نموده و از شما خرید کنند .
فازبندی طراحی اپلیکیشن :
• همان گونه که می دانید هیچ کالای موفقی از آغاز کار به این صورت نبوده است بنابراین برای رسیدن به موفقیت ، پروژه خود را در چند مرحله انجام دهید .
• به دو علت طرح اولیه ی اپلیکیشن را ساده نگه دارید : 1. در زمان و هزینه های پروژه ی طراحی اپلیکیشن به شدت صرفه جویی خواهد شد . 2. قادر خواهید بود از کاربران تان در رابطه با نتیجه ی کلی فرآیند تان بازخورد دریافت نمایید و نسخه های جدید تر را بهبود بخشید .
روند طراحی اپلیکیشن اولیه :
1. مورد بررسی قرار دادن ایده ی اولیه اپلیکیشن .
2. تدلید طرح اولیه اپ و مورد بررسی قرار دادن تجربه ی کاربری آن .
3. آغاز کدنویسی و برنامه نویسی اپلیکیشن .
4. متصل ساختن نرم افزار طراحی شده به وب سایت کارفرما .
5. برطرف سازی خطا ها
روش تسریع طراحی سایت
تسریع طراحی سایت
روش تسریع طراحی وب سایت : به طور کلی در یک پروسه ی طراحی سایت از ابزار های گوناگونی برای قسمت های گوناگون سایت استفاده می شود . در این مبحث از سری مقالات وب سایت " آیدیا سافت " به تحلیل و بررسی این ابزار ها خواهیم پرداخت ، به همین منظور تا انتهای این موضوع ما را دنبال کنید .
طراحی وب سایت و ابزار Codepen :
کاربرد این وب سایت در حوزه ی آزمایش کد های طراحی سایت شما می باشد . در این وب سایت می توانید کد هایی که دیگر برنامه نویسان ایجاد کرده اند را مشاهده نمایید و کد های مربوط به خود تان را نیز به اشتراک بگذارید .
طراحی سایت و ابزار Dribble :
اگر به دنبال پاتوقی برای گرافیست ها و طراحان با تجربه می باشید این وب سایت بهترین مکان برای شما می باشد . در واقع شما می توانید با مشاهده این وب سایت از طرح های بهترین گرافیست های دنیا بهره مند شوید . هم چنین می توانید طرح های خود را نیز انتشار داده و به تبادل ایده در این طراحی سایت بپردازید.
تسریع طراحی سایت
طراحی وب سایت و فریم ورک Sootstrap :
این فریم ورک به عنوان یکی از محبوب ترین و پر کاربرد ترین فریم ورک ها در دنیای کد نویسی شناخته شده است . این فریم ورک شمار بالایی از کد ها را در اختیار کاربران قرار می دهد . یکی دیگر از ویژگی های فریم ورک بوت استرپ ، واکنش گرا یا ریسپانسیو بودن آن می باشد . با استفاده از این فریم ورک وب سایت شما در انواع دستگاه های هوشمند با اندازه های گوناگون صفحه نمایش به درستی نمایش داده خواهد شد .
طراحی وب سایت و فریم ورک Foundation :
این فریم ورک به عنوان اصلی ترین رقیب فریم ورک بوت استرپ تلقی می شود . این فریم ورک پیش از فریم ورک بوت استرپ روانه بازار شده بود . به طور کلی این فریم ورک از تمامی جهات عالی می باشد اما در مقایسه با بوت استرپ از کد های آماده کمتری برخوردار می باشد .
طراحی سایت و فریم ورک Webfonts :
یکی از کاراکتر های موثر در زیبایی بصری وب سایت فونت به کار رفته در محتوا می باشد . از جمله فونت های پر طرفدار فونت های زیر مجموعه yekan ( به خصوص فونت Byekan ) و فونت kufi می باشند .