مواد لازم
شیر- ۱۰۰ گرم
کره -۵۰ گرم
روغن مایع -یک قاشق سوپ خوری
وانیل- یک هشتم قاشق مرباخوری
آرد-300 گرم
خرما – ۳۰۰ تا۴۰۰ گرم
گردو و پسته- به میزان لازم
زعفران دم کرده – یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ - ۲عدد
طرز تهیه
شیررا روی حرارت قراردهید تا ولرم شود.کره، روغن و وانیل را اضافه ومخلوط کنید و آرد را به تدریج بیفزایید.روی خمیررا بپوشانید و آن را نیم ساعت استراحت دهید.
هسته خرما را درآورید و جای آن نصف گردو قراردهید. فر را روی حرارت 150 درجه تنظیم کنید.خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت دو تا سه میلی متر بازکنیدوروی آن مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بزنید و به صورت مربع های چهار در چهار سانتی متری برش بزنید.
یک عدد خرما وسط خمیر قرار بدهید و از دوطرف، خمیررا تا کنید تا شکل نیم بقچه شود. روی خمیر نیز مخلوط زرده و زعفران بمالید و در سینی چرب شده بچینیدو به مدت 15 تا 20دقیقه بگذارید تا بپزد و با کمی پسته تزئین کنید.