طرز تهیه «نان پانچوی سیب»
شنبه 20 خرداد 1396 1:24 PM
چی لازم دارم:
۱۲۵ گرم کره نرم شده
2 و 1/2 ق س شکر
1/2 پیمانه نشاسته
۱ عدد تخممرغ
۱ ق م بیکینگپودر
۱ ق چ وانیل
۱ پیمانه + ۲ ق س آرد
مواد میانی:
۲ عدد سیب بزرگ
۲ ق س شکر
۱ ق چ دارچین
۱ استکان گردوی نیمکوب
چطوری درست کنم:
1. ابتدا در یک کاسه کره نرم شده را بریزید. سپس تخممرغ، نشاسته، شکر، بیکینگپودر، وانیل و آرد را به کره اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
2. حالا سیبها را پوست کنده، در یک تابه رنده کنید. شکر و دارچین را به سیب رنده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا آب سیب کاملا گرفته شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن سیب رنده شده گردو را هم اضافه کنید.
3. در این مرحله خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده، میز کار خود را کمی آرد بپاشید. خمیر را روی میز قرار داده، با وردنه آن را به قطر نیم سانتیمتر باز کنید. سپس با در یک قابلمه متوسط آن را قالب زده، کنارههای اضافی آن را با یک چاقوی تیز بردارید.
4. حالا هر خمیر پهن شده را هم به 4 قسمت تقسیم کنید و بدون جدا شدن قسمت ها از هم ، روی هر قسمت را با کمک چاقو برش بزنید. سپس مواد سیب را وسط خمیر گذاشته، کنارهها را که برش زدهاید روی مواد بیاورید. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده و در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. حالا نانها را در فر به مدت 20 تا 25 دقیقه بچینید و بگذارید روی نانها کاملا طلایی شود. نانها را از فر درآورده بعد از سرد شدن رویشان پودر قند بپاشید.
فوت و فن:
آرد را به اندازهای به مواد اضافه کنید که خمیری منسجم حاصل شود و به راحتی حالت بپذیرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست