طرز تهیه اسپاگتی با سس تن ماهی
شنبه 20 خرداد 1396 12:27 PM
در میان غذاها، پخت ماکارونی و یا همان به زبان اصلی اسپاگتی، میتواند غذای مناسبی باشد؛ بهخصوص آنکه در این مدل اسپاگتی، به جای گوشت چرخکرده از کنسرو تن ماهی استفاده میشود. به این ترتیب، زحمت شما برای پخت این غذا در مقایسه با اسپاگتی معمولی به یک سوم کاهش مییابد. درضمن، غذای جدید و متفاوتی نیز برای شام و یا ناهار روز مادر فراهم خواهید کرد.
مواد لازم:
۲۲۵ گرم ماکارونی رشتهای (نصف یک بسته معمولی ماکارونی)
یک حبه سیر (رنده شده)
۴۰۰ گرم گوجهفرنگی ریز خرده شده
۴۲۵ گرم کنسرو تن ماهی (حدود ۲ کنسرو ماهی)
۱۰ عدد زیتون سبز یا سیاه (بدون هسته)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نصف قاشق چایخوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز (درصورت دلخواه)
یک قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه:
1. قابلمهای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونیها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.
2. از طرفی دیگر، برای درستکردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت ۳ الی ۵ دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.
3. پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پختهشده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دمکردن وجود ندارد، ماکارونی پختهشده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجهفرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. بهطور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.
نکته:
جوشاندن کنسروهای تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب از یاد نبرید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست