طرز تهیه ساج کباب
شنبه 20 خرداد 1396 12:19 PM
مواد لازم برای ساج کباب
گوشت گوسفند 1 کیلو
پیاز 3 عدد
روغن حیوانی 4 قاشق پر
نان لواش خشک 1عدد
ماست 1لیوان
سیر 2و3حبه له شده
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه ساج کباب
اول گوشت گوسفند قیمه شده رو با یک عدد پیاز می پزیم نباید زیاد پخته بشه تقریباً نیم ساعت مونده به پخت کامل زیرش رو خاموش می کنیم تقریباً 1پیمانه هم باید آب داشته باشه بعد پیازها رو نگینی خرد کرده (من خلالی خرد کردم) تو روغن کرمانشاهی یا کره تفتشون میدم و گوشت پخته شده رو هم داخلش ریخته سرخشان می کنم نمک و فلفل زده بعد یک عدد نان لواش خشک رو خرد کرده وقتی گوشتها سرخ شدند از تابه برشون داشته نانها رو داخل روغن مقداری سرخ می کنیم بعد داخل ظرف سرو اول نانها رو ریخته بعد روش از آب گوشت می ریزیم بعد ماست و سیر درست کرده روی نانها می ریزیم (من جدا سر سفره آوردم) بعد گوشتهای سرخ شده رو روی مواد میذاریم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست