لازانیا دلمهای
پنج شنبه 18 خرداد 1396 9:34 PM
#شام امشب؛ لازانیا دلمهای😋😋
مناسب برای 6 تا 8 نفر
🧀🍖 مواد لازم:
6 تا 8 عدد فلفل دلمهای، در رنگهای مختلف
1 عدد پیاز، خرد شده
4 حبه سیر، خرد شده
250 گرم گوشت چرخ کرده گاو
250 گرم سوسیس ایتالیایی (گوشت چرخ کرده با چاشنی ایتالیایی)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
800 گرم گوجهفرنگی خرد شده
800 گرم سس گوجهفرنگی
450 گرم پنیر ریکوتا
1 پیمانه پنیر پارمسان
نصف پیمانه ریحان، خرد شده
1 عدد تخممرغ
8 تا 10 عدد ورقه لازانیا پخته شده
2 پیمانه پنیر موتزارلا
🍽 دستور تهیه
🔻 از قبل دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
🔻 قسمت سر فلفل دلمهایها را بریده و تخمهای آن را درمیآوریم. فلفلها را در ظرف مخصوص فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه میپزیم تا نرم شوند.
🔻 بعد 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بین ملایم و زیاد گرم میکنیم.
🔻 پیاز و سیر را تا زمانی که نرم شوند، سرخ میکنیم.
🔻 گوشت چرخ کرده و سوسیس ایتالیایی را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تا زمانی که گوشتها به رنگ قهوه دربیایند، سرخ میکنیم.
🔻 گوجهفرنگی خرد شده و سس گوجهفرنگی را اضافه کرده و هم میزنیم. آن قدر میپزیم تا مخلوط کمی به جوش بیاید.
🔻 سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه میجوشانیم. بعد از روی حرارت برمیداریم.
🔻 فلفل دلمهایها را از فر خارج کرده و آب اضافه داخل آنها را میگیریم.
🔻 فلفلها را با لایههای لازانیا پر میکنیم. روی فلفلها کمی پنیر موتزارلا میریزیم.
🔻 به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر میپزیم تا پنیر آب شده و به رنگ قهوهای روشن دربیاید.
🔻 قبل از سرو، به مدت 10 دقیقه کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.
👇👇👇