طرز تهیه دمنوش زرشک
چهارشنبه 17 خرداد 1396 3:28 PM
دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده می باشد.
همچنین مناسب جهت درمان اسهالهای خونی یا زخم روده می باشد.
به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود.
دمنوش زرشک نیز دارای خاصیت تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق می باشد.
تقویت کننده قلب و کبد است.
زرشک صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
بی اشتهایی را برطرف می کند.
فشار خون را پایین می آورد.
به گزارش آکاایران: دمنوش زرشک جزو نوشیدنی - نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان طبخ و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
دمنوش زرشک را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .