پاسخ به:طرز تهیه چند نوع حلوا مخصوص ماه رمضان
چهارشنبه 17 خرداد 1396 2:35 PM
حلوا پای ثابت سفره های ماه رمضونه پس چی بهتر از اینکه به حلواهامون طعم و مزه جدید بدیم تا بتونیم تو این ماه سفره های افطار و سحریمون رو متنوع تر کنیم. در این مطلب طرز تهیه حلوا دارچینی رو براتون میذاریم که مزه اش محشره.
ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و آرد رو هم اضافه میکنیم و با شعله ملایم مواد رو تفت میدیم تا آرد سرخ بشه و تغییر رنگ بده.
تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوارو درست میکنیم به این صورت که آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و شعله رو ملایم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه و مخلوط شفافی بدست بیاد.
حالا زعفرون رو اضافه میکنیم.
در نهایت گلاب رو اضافه کرده تا شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم که بوی گلاب نپره.
حالا دیگه آرد هم به رنگ دلخواهمون رسیده البته باید دقت کنیم تا در طول این مدت گهگداری آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه و یکنواخت تغییر رنگ بده.
دارچین رو اضافه کرده و مخلوط آرد رو فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم چون حرارت آرد خیلی بالاست و در صورت تفت دادن زیاد دارچین میسوزه.
شربت رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم شعله در طول کل مدت پخت باید ملایم باشه.
به هم زدن حلوا رو ادامه میدیم تا خودشو بگیره و لطیف بشه و به اصطلاح به روغن بیوفته.
وقتی حلوا کمی سرد شد داخل ظرف مورد نظرذ میریزیمش و تزیینش میکنیم … نوش جان