مواد لازم
نشاسته - 200 گرم
شکر - 200 گرم
آب - یک لیتر
گلاب - نصف پیمانه
عرق هل - دو قاشق سوپ خوری
خامه - 100 گرم
پودر پسته – یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
نشاسته را در آب حل کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود.
به آن شکر، گلاب، عرق هل و پودر پسته را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.
سپس از روی حرارت بردارید، خامه را به آن اضافه کنید و در قالب دلخواه بریزید و تا وقتی که کامل خودش را بگیرد، داخل یخچال قرار دهید.
نکته : قبل از اینکه داخل قالب بریزید، قالب را مقدار کمی چرب کنید، با این شیوه وقتی قالب را برمی گردانید، خیلی راحت از داخل قالب جدا خواهد شد. مانند برگرداندن ژله ابتدا کناره های مسقطی را با نوک چاقو از ظرف جدا کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید.