طرز تهیه تارت خرما و گردو دسری مقوی برای افطار ماه رمضان
چهارشنبه 17 خرداد 1396 9:23 AM
تارت خرما و گردو را به عنوان وعده سحری یا هنگام افطار مصرف کنید و از خواص بی شمار و انرژی بخش خرما و گردو بهره مند شوید.
مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر :
خرما | 200 گرم |
گردو | 100 گرم |
شیر عسلی غلیظ | یک بسته |
بیسکوئیت دایجستیو | 15 عدد |
کره | 100 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق مرباخوری |
پودر دارچین | یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه تارت خرما برای افطار ماه رمضان :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
بیسکوییتها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییتهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی به غلظت ماست به دست بیاید.
مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
در این زمان خرماها را از وسط نصف و هستههای آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوهای روشن بگیرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.
مرحله ریختن شیر عسلی روی تارت خرما و گردو
منبع : salamatnews.com