0

«شیر عسل خانگی»؛ بعد از افطار بنوشید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«شیر عسل خانگی»؛ بعد از افطار بنوشید
سه شنبه 16 خرداد 1396  5:14 PM

وبسایت دلگرم: اگر به دنبال یک نوشیدنی گرم و شیرین می گردید، که هم بتوانید در خانه به راحتی درست کنید و هم به صرفه باشد، این شیر عسل خانگی را امتحان کنید.


مواد لازم:
 
  • شیر   ۴ پیمانه
  • شکر   ۱ پیمانه
  • کره    ۶۰ گرم
  • ماهیتابه تفلون بزرگ  ۱ عدد
 
 روش صحیح تهیه شیر عسل خانگی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا شیر و شکر را درون ماهیتابه تفلون بزرگی بریزید (این بزرگ بودن و تفلون بودن ماهیتابه خیلی مهمه چون کارتون رو سریع تر میکنه) و خوب هم بزنید تا شکرش حل بشه بعد ماهیتابه روی حرارت متوسط بزارید.

 2. و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوش بیاد وقتی بجوش اومد حرارت رو ملایم تر کنید.

3. فقط مواظب باشید شیر ته نگیره اگه ته گرفت نتیجه خوبی نمیگیرید چون حداقل ۱ ساعت یا بیشتر باید حرارت ببینه. خلاصه شیر رو مرتب هم بزنید تابخار بشه, رنگ شیر تغییر میکنه و کرم رنگ میشه و مقدارش به نصف میرسه.

4. یادتون نره دور ماهیتابه ته دیگ میبنده مبادا با قاشق بکنید بریزید توی شیر عسلتون که گلوله گلوله میشه و اصلا ظاهر خوبی نمیگیره.

5. اواخر پخت شیر رقیق تر شده و کمی کشدار میشه توی این مرحله بهش کره اضافه کنید وقتی کره آب شد حرارت رو خاموش کنید.

6. و تا داغه اونو توی ظرفی بریزید که میخواید استفاده کنید چون شیر عسلتون بعد از خنک شدن کمی سفت میشه و بهتره تا داغه توی ظرف مورد نظرتون بریزید.

7. و بعد ازخنک شدن توی ظرف در بسته بزارید و توی کابینت یا توی یخچال نگه دارید.

8. با این مقدار مواد حدود ۱ پیمانه شیر عسلی غلیظ و خوشمزه دارید نزارید زیاد غلیظ بشه چون بعد ازخنک شدن سفت میشه، درست کردنش کمی وقت گیره، ولی در عوض با صرفه تره و بسیار خوشمزه. حتما یه بار امتحان کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
borkhar nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها