0

مبحث 132 طرح صالحین: «سرنوشت»

mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3583

پاسخ به:مبحث 132 طرح صالحین: «سرنوشت»
سه شنبه 16 خرداد 1396  6:27 PM

سؤالات مبحث این هفته:

تقدیر و سرنوشت انسان به دست کیست؟ البته که سرنوشت انسان ها بدست خداست ولی باید بدانیم که خدا راه را نشان داده بر ماست که صراط مستقیم را بر گزینم  یا گمراهی را . خدا 1200000پیامبر را با کتابهای آسمانی برای هدایت بشر فرستاده است که اگر سرنوشت رقم زننده خدا بود و بس لزومی به ارسال رسل نبود. با راهنمائی پیامبران عده ای زیادی از مخلصان در گاه الهی شدند.

آیا سرنوشت قابل تغییر است؟ 

بله می شود سر نوشت را تغییر داد در طول تاریخ بسیاری حوادث سرنوشت ها را تغییر دادند. اگر انسان به اصل و هدف آفرینش خود پی ببیرد می توان سرنوشت خودرا تغییر دهد. برای این موضوع می توان امثال زیادی را ذکر کرد .مثال بارز  این موضوع حر است در کربلا که با یک تصمیم درست سر نوشت خود را تغییر داد. و یا میرداماد.

* اگر سرنوشت فردی در دست شما بود چه میکردید؟  خوب سعی می کردم تا به بهترین راهها وی راهنمائی کنم  و هدفی را برای او مشخص کنم و تمام وسایل رسیدن به آن هدف را هم برای او مهیا کنم . و در راه رسیدن به مقصد تمام کوشش خود را بکار بندم.

بنده معلم هستم و دانش آموزان را با تمام امکانات آموزشی کمک می کنم تا درس را بهتر بفهنند . برای مثال زبان شعر یکی از راههای رسیدن به هدهفم است. که ترجمه درسهای عربی را به شعر سروده ام  . دانش آموزی داشتم که اول سال از عربی بیزار بود ولی آخر سال نوشت آقا سال بعد هم خودت بیا شیرینی گفتار و طرز بیان سرنوشت بسیاری از دانش آموزان را تغییر داه است. همیشه خشونت راه نیست. همدلی هم فکری مهربانی درست . دستگری بجا و منطقی ثمر داده بار ها در طی 29 سال تجربه کرده ام و توانسته ام راه کجی بسیاری را به عاقبتی بخیر ختم کنم.

از خدا توفیق ادامه کار پسندیده را دارم .  موفق باشید.

تشکرات از این پست
farshon shayesteh2000 zinab84 omiddeymi1368 mty1378 r_hasti_r
دسترسی سریع به انجمن ها