0

مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

مطبل؛ پیش غذای ساده لبنانی با بادمجان!
شنبه 13 خرداد 1396  3:20 PM

وبسایت سیمرغ: بادمجان در آشپزخانه هر ایرانی پیدا می‌شود، ما امروز پیش غذایی ساده وخوشمزه با این دوست بنفش ترتیب داده ایم!

 


مواد لازم:
 
  • بادمجان  ۴ عدد متوسط
  • جعفری ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • پیازچه ریز شده  ۲ / ۱ لیوان
  • کشک  ۱ لیوان
  • مایونز  ۱ قاشق غذاخوری
  • ارده  ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق مرباخوری
  • آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده  ۲ عدد
  • روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری
 
 مطبل (متبل)، پیش غذایی ساده و خوشمزه لبنانی با بادمجان!
 
طرز تهیه:

۱. بادمجان‌ها را شسته در سینی فر گذاشته سپس سینی را به مدت ۱ ساعت با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا بادمجان‌ها خوب بپزند و مغز آن نرم شود.

۲. بادمجان‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس پوست آن‌ها را جدا کرده در مخلوط کن ریخته و بقیه مواد را به آن اضافه کنید و با مخلوط کنید خوب مخلوط کنید.

۳. مطبل (متبل) را در ظرفی ریخته روی آن را روغن زیتون بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید.

۴. روی مطبل (متبل) را با چند برگ نعنای تازه تزئین کنید.

نکته: این پیش غذا باید به صورت سرد مصرف شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها