0

چگونه خدا را بشناسیم

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:چگونه خدا را بشناسیم
دوشنبه 8 خرداد 1396  7:23 PM

چگونه خدا را بشناسیم ( ماوراء علم -2 )

چگونه خدا را بشناسیم ( ماوراء علم -2 )

چگونه این هورمون می تواند تعداد سلولهای مرده را محاسبه و سلولهای جدید و کافی برای جایگزینی آنها تولید کند ؟ 

بنام خداوند بخشنده و مهربان

دکتر آدام روتر فورد : من چگونه زنده ام ؟

برای ساختن دو هزار دانه کبریت ، نیاز به 18 کیلو کربن ، 15 کیلو نیتروژن ، آب و فسفر به اندازه کافی و نیز مقدارمشترکی از آهن ، مانند یک میخ کوچک و 20

عنصر دیگر ، . . . وزن عناصری که ذکر شد با من هم وزن است . از نظر شیمیایی من و این عناصر یکسان هستیم ، چرا که همین مقدار عناصر وجود مرا تشکیل

داده اند  . اما از نظر زیست شناسی کاملا از هم متمایز هستند .

بطور آشکار من زنده ام و همین ترکیب شیمیایی یکسان در درون ( سلولها ) سازماندهی شده است . 60 هزار میلیون ساختار پیچیده ی قابل قبول که بدن من را شکل

می دهند . پس همه وجود ما از سلول است ، هر زمانی که ما نفس می کشیم و یا حرکت می کنیم و حتی فکر میکنیم ، سلولهایمان این کارها را برای ما انجام میدهند.

دکتر آدام روتر فورد :

سالها قبل یک پژوهشگر عالیرتبه آلمانی به نام ( آنتونی لن هیون هوک ) در مورد موجودات بسیار ریزی تحقیق میکرد ، او با تغییر رنگ آب برکه ، متوجه شد

چیزی درون آب هست که باعث تغییر رنگ آن می شود ، او پس از آزمایشهای متعدد موجودات فوق العاده ریزی را که فقط با چشم مسلح میتوان آنها را دید در

درون یک قطره آب کشف کرد ، این موجودات آنقدر ریز هستند  که ، شما میتوانید میلیونها عدد از آن موجودات را روی یک دانه شن مشاهده کنید . و این واقعا

متحیر کننده و غیر قابل باور بود .

اگر در مورد اینکه سلولها با کیسه کوچکی که پر از مولکول است سازگاری دارند ، بیندیشید ، شگفت انگیز و باور آن سخت است ، اما اینکه چگونه این مولکولهای

بی جان برای ساختن زندگی در هم ادغام می شوند ، معمایی بنیادی است .

دانشمندان شروع به تحقیق در معمای سلولها کردند ، آنها به این نتیجه رسیدند که گیاهان ، انسانها ، و هر آنچه موجود زنده است ، از سلولی کوچک بوجود آمده اند

دکترها ، آزمایش و تحقیق بر روی بدن انسان ، ارگانها و بافتها را با استفاده از نمونه گیری و گذاشتن نمونه ها در زیر میکروسکوپ آغاز کردند .

نتیجه ای که آنان از آزمایشات خود گرفتند این بود که هر عضو و بافت بدن انسان ، از انواع بیشماری از سلول تشکیل شده است که ، با یکدیگر کار می کنند و همه

سلولها از سلولهای دیگر شکل می گیرند ، و سلولهای جدید هنگامیکه سلولی به دو نیم تقسیم می شود ، بوجود می آیند .

آنها می توانستند ببینند که سلولها درون غشایی قرار گرفته اند و در قسمت وسط هر سلول هسته ای متمرکز وجود دارد که اطراف آن را چیزی ژله ای مانند شبیه

کره چشم فرا گرفته است که پروتوپلاسم نامیده می شود ، اما اطلاعات بیشتری نمی توانستند کسب کنند .

دکتر فرد ریک میشو که در مورد سلولهای خونی سفید ( گلبولهای سفید ) تحقیق می کرد ، تصمیم گرفت با مشاهده هسته مرکزی سلول ، به چگونگی شکل گیری آن

دست یابد . او پس از آزمایشات مختلف و پس از صرف ماه ها تحقیق به این نتیجه رسید که ، هسته سلول ، شامل ملکولهای سخت و عجیبی است .

این ملکولها از کربن ، هیدروژن ، اکسیژن و نیتروژن تشکیل شده اند ، او این عناصر را در همه موجودات زنده یافت ، اما این ملکول چیز اضافه ای نسبت به  

موجودات دیگر داشت ، و آن فسفر بود که این عنصر آن را از دیگر موجودات متمایز میکرد . این ملکولی کاملا جدید بود زیرا او آن را در درون هسته سلول پیدا

کرد ، نام آن را هسته سلول نامید ، که حالا ما آنرا به ( دی ان ای ) میشناسیم .

اجازه دهید منظورم را اینطور بیان کنم ، من قصد دارم پوستم را بسوزانم ، اما شما نباید اینکار را در منزل انجام دهید ، مگر اینکه خالصانه علاقه مند به علم و دانش

باشید . سوختگی ، مقداری از سلولهای پوستم را از بین خواهد برد ، و ایجاد زخم میکند ، این زخم بزودی بهبود می یابد ، اما اگر در مورد آن بیندیشیم فرایندی قابل

توجه را طی خواهد کرد ، زیرا بسیاری ازانواع مختلف سلولها با یکدیگر در حال بازسازی عملیاتی فوق تخصصی هستند . این سوختگی واقعا به پوستم صدمه وارد

کرد ، بعد از چند هفته زخم در حال بازسازی شد ، ، سلولهای عصبی مخصوص اینکار درد و آسیب را کاهش دادند ، گلبولهای سفید با عفونت مبارزه کردند ،

گلبولهای قرمز لخته زخم را بوجود آوردند ، و سلولهای جدید توسعه و رشد یافتند و بافت جدیدی را طراحی و ساختند که ، جایگزین سلولهای مرده شوند .

به خاطر داشته باشید که تمام سلولهای زنده در بدن انسان از ( دی ان ای ) یکسانی تشکیل شده اند ، ( دی ان ای ) من همه سلولهای متفاوت در بدن به گونه ای در

بهبود زخم من و اینکه چه فعالیتی را باید انجام دهند ، درگیر بودند ، بعد از 4 هفته پوست من در حال بهبود است  ، زیرا همه سلولهایی که درگیر هستند ، از

کارکردی که وجود دارد مطلع هستند ، اما آنها چگونه از عملکردشان آگاهی دارند ؟ و اینکه هر سلولی چگونه می داند که وظیفه اش چیست ، و برای چه کاری

بوجود آمده است ، پاسخ ها در بعضی از حیرت آورترین آزمایشات زیست شناسی نهفته است .

امروز دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که ، دستور العمل و همچنین ایجاد میلیونها مولکولی که سلولها و ما را زنده نگه می دارند به وسیله ( دی ان ای ) طراحی

و کنترل می شوند .

برای ایجاد موجودی زنده نیاز به مقدار شگفت انگیزی از ( دی ان ای ) می باشد ، هر سلول انسان 4/3 میلیون حرف از کد ( دی ان ای ) را دارا می باشد که اگر

آنها را بر روی کاغذ بیاوریم ، 620 جلد کتاب می شود .

بدن هیچکس مانند روز گذشته نیست ، زیرا برخی سلولها جایگزین شده و یا مرده اند ، فقط روح انسان ثابت است ، دانشمندان ثابت کردند که بافتهای بدن همواره

جایگزین می شوند ، برای اینکه این اتفاق رخ دهد ، 200 میلیون سلول در دقیقه تولید می شود تا جایگزین سلولهای مرده شوند .

خداوند اراده کرده تا هورمونی به نام تیروکسین این پدیده بی نقص را تنظیم کند ،( تیروکسین ) بدن را کنترل می کند و سلولهایی که عمرشان به پایان رسیده را

شناسایی می کند ، و برای تولید واحدهای جدید فرمان میفرستد ، تمام روند جایگزینی سلولهای بدن به ( تیروکسین ) بستگی دارد  .

اگر این هورمون  تعداد هورمونهای از دست رفته را محاسبه نکند و کمتر و یا بیشتر ازهورمونهای مورد نیاز تولید کند ، آشفتگی بوجود آمده منجر به پیری بدن

و وقفه عملکرد بدن می شود ، تولید بیش از حد ، موجب رشد کنترل نشده ، اندامها و غدد و در نهایت مرگ انسان می شود .

چگونه چنین روند سرنوشت سازی توسط هورمونی کنترل می شود ؟

چگونه این هورمون می تواند تعداد سلولهای مرده را محاسبه  و سلولهای جدید و کافی برای جایگزینی آنها تولید کند ؟

بی تردید چنین هورمونی نمی تواند بر حسب تصادف بوجود آمده باشد و خود به خود تصمیم به کنترل مواد بدن انسان بگیرد .

سیستمهای بدن انسان به اندازه ای ظریف و پیچیده است که حتی یک فعل و انفعال آنرا نمیتوان تصادفی فرض کرد .

خالق تمام این سیستمهای منظم که ، بدون وقفه و در میلیونیم ثانیه وظایف خود را بدون کوچکترین تامل و به شایستگی انجام می دهند  ، . . .

پروردگار تمام موجودات است ، که همیشه و در تمام لحظات آنها را کنترل می کند .

پروردگاری که خالق همه هستی اوست ، هیچگاه اراده ظلم و ستم در حق بندگانش ندارد .

و کسانیکه با نام خدا و در زیر پرچم دین خدا ، برای خود اسلام جدیدی ساختند که با آن به بندگان خداوند ظلم و ستم روا میدارند ، و در میان خلق خدا با جسارت

تمام زندگی کرده  و حقوق مردم را پایمال می کنند  از نظر پروردگار ، فاسدترین مردم ، هم آنان هستند که به بدترین عذابها دچار خواهند شد .

خداوند . . . کسی است که ، هفت آسمان را آفرید است و از زمین نیز همانند آنرا ، فرمان او در میان آنها نازل میگردد ، تا بدانید که پروردگار بر هر کاری تواناست

و اینکه خداوند بر هر چیزی احاطه علمی دارد .       ( سوره طلاق – آیه 12 )  

هم اکنون پروردگار مراقب اعمال ماست .

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها