چگونه این هورمون می تواند تعداد سلولهای مرده را محاسبه و سلولهای جدید و کافی برای جایگزینی آنها تولید کند ؟
بنام خداوند بخشنده و مهربان
دکتر آدام روتر فورد : من چگونه زنده ام ؟
برای ساختن دو هزار دانه کبریت ، نیاز به 18 کیلو کربن ، 15 کیلو نیتروژن ، آب و فسفر به اندازه کافی و نیز مقدارمشترکی از آهن ، مانند یک میخ کوچک و 20
عنصر دیگر ، . . . وزن عناصری که ذکر شد با من هم وزن است . از نظر شیمیایی من و این عناصر یکسان هستیم ، چرا که همین مقدار عناصر وجود مرا تشکیل
داده اند . اما از نظر زیست شناسی کاملا از هم متمایز هستند .
بطور آشکار من زنده ام و همین ترکیب شیمیایی یکسان در درون ( سلولها ) سازماندهی شده است . 60 هزار میلیون ساختار پیچیده ی قابل قبول که بدن من را شکل
می دهند . پس همه وجود ما از سلول است ، هر زمانی که ما نفس می کشیم و یا حرکت می کنیم و حتی فکر میکنیم ، سلولهایمان این کارها را برای ما انجام میدهند.
دکتر آدام روتر فورد :
سالها قبل یک پژوهشگر عالیرتبه آلمانی به نام ( آنتونی لن هیون هوک ) در مورد موجودات بسیار ریزی تحقیق میکرد ، او با تغییر رنگ آب برکه ، متوجه شد
چیزی درون آب هست که باعث تغییر رنگ آن می شود ، او پس از آزمایشهای متعدد موجودات فوق العاده ریزی را که فقط با چشم مسلح میتوان آنها را دید در
درون یک قطره آب کشف کرد ، این موجودات آنقدر ریز هستند که ، شما میتوانید میلیونها عدد از آن موجودات را روی یک دانه شن مشاهده کنید . و این واقعا
متحیر کننده و غیر قابل باور بود .
اگر در مورد اینکه سلولها با کیسه کوچکی که پر از مولکول است سازگاری دارند ، بیندیشید ، شگفت انگیز و باور آن سخت است ، اما اینکه چگونه این مولکولهای
بی جان برای ساختن زندگی در هم ادغام می شوند ، معمایی بنیادی است .
دانشمندان شروع به تحقیق در معمای سلولها کردند ، آنها به این نتیجه رسیدند که گیاهان ، انسانها ، و هر آنچه موجود زنده است ، از سلولی کوچک بوجود آمده اند
دکترها ، آزمایش و تحقیق بر روی بدن انسان ، ارگانها و بافتها را با استفاده از نمونه گیری و گذاشتن نمونه ها در زیر میکروسکوپ آغاز کردند .
نتیجه ای که آنان از آزمایشات خود گرفتند این بود که هر عضو و بافت بدن انسان ، از انواع بیشماری از سلول تشکیل شده است که ، با یکدیگر کار می کنند و همه
سلولها از سلولهای دیگر شکل می گیرند ، و سلولهای جدید هنگامیکه سلولی به دو نیم تقسیم می شود ، بوجود می آیند .
آنها می توانستند ببینند که سلولها درون غشایی قرار گرفته اند و در قسمت وسط هر سلول هسته ای متمرکز وجود دارد که اطراف آن را چیزی ژله ای مانند شبیه
کره چشم فرا گرفته است که پروتوپلاسم نامیده می شود ، اما اطلاعات بیشتری نمی توانستند کسب کنند .
دکتر فرد ریک میشو که در مورد سلولهای خونی سفید ( گلبولهای سفید ) تحقیق می کرد ، تصمیم گرفت با مشاهده هسته مرکزی سلول ، به چگونگی شکل گیری آن
دست یابد . او پس از آزمایشات مختلف و پس از صرف ماه ها تحقیق به این نتیجه رسید که ، هسته سلول ، شامل ملکولهای سخت و عجیبی است .
این ملکولها از کربن ، هیدروژن ، اکسیژن و نیتروژن تشکیل شده اند ، او این عناصر را در همه موجودات زنده یافت ، اما این ملکول چیز اضافه ای نسبت به
موجودات دیگر داشت ، و آن فسفر بود که این عنصر آن را از دیگر موجودات متمایز میکرد . این ملکولی کاملا جدید بود زیرا او آن را در درون هسته سلول پیدا
کرد ، نام آن را هسته سلول نامید ، که حالا ما آنرا به ( دی ان ای ) میشناسیم .
اجازه دهید منظورم را اینطور بیان کنم ، من قصد دارم پوستم را بسوزانم ، اما شما نباید اینکار را در منزل انجام دهید ، مگر اینکه خالصانه علاقه مند به علم و دانش
باشید . سوختگی ، مقداری از سلولهای پوستم را از بین خواهد برد ، و ایجاد زخم میکند ، این زخم بزودی بهبود می یابد ، اما اگر در مورد آن بیندیشیم فرایندی قابل
توجه را طی خواهد کرد ، زیرا بسیاری ازانواع مختلف سلولها با یکدیگر در حال بازسازی عملیاتی فوق تخصصی هستند . این سوختگی واقعا به پوستم صدمه وارد
کرد ، بعد از چند هفته زخم در حال بازسازی شد ، ، سلولهای عصبی مخصوص اینکار درد و آسیب را کاهش دادند ، گلبولهای سفید با عفونت مبارزه کردند ،
گلبولهای قرمز لخته زخم را بوجود آوردند ، و سلولهای جدید توسعه و رشد یافتند و بافت جدیدی را طراحی و ساختند که ، جایگزین سلولهای مرده شوند .
به خاطر داشته باشید که تمام سلولهای زنده در بدن انسان از ( دی ان ای ) یکسانی تشکیل شده اند ، ( دی ان ای ) من همه سلولهای متفاوت در بدن به گونه ای در
بهبود زخم من و اینکه چه فعالیتی را باید انجام دهند ، درگیر بودند ، بعد از 4 هفته پوست من در حال بهبود است ، زیرا همه سلولهایی که درگیر هستند ، از
کارکردی که وجود دارد مطلع هستند ، اما آنها چگونه از عملکردشان آگاهی دارند ؟ و اینکه هر سلولی چگونه می داند که وظیفه اش چیست ، و برای چه کاری
بوجود آمده است ، پاسخ ها در بعضی از حیرت آورترین آزمایشات زیست شناسی نهفته است .
امروز دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که ، دستور العمل و همچنین ایجاد میلیونها مولکولی که سلولها و ما را زنده نگه می دارند به وسیله ( دی ان ای ) طراحی
و کنترل می شوند .
برای ایجاد موجودی زنده نیاز به مقدار شگفت انگیزی از ( دی ان ای ) می باشد ، هر سلول انسان 4/3 میلیون حرف از کد ( دی ان ای ) را دارا می باشد که اگر
آنها را بر روی کاغذ بیاوریم ، 620 جلد کتاب می شود .
بدن هیچکس مانند روز گذشته نیست ، زیرا برخی سلولها جایگزین شده و یا مرده اند ، فقط روح انسان ثابت است ، دانشمندان ثابت کردند که بافتهای بدن همواره
جایگزین می شوند ، برای اینکه این اتفاق رخ دهد ، 200 میلیون سلول در دقیقه تولید می شود تا جایگزین سلولهای مرده شوند .
خداوند اراده کرده تا هورمونی به نام تیروکسین این پدیده بی نقص را تنظیم کند ،( تیروکسین ) بدن را کنترل می کند و سلولهایی که عمرشان به پایان رسیده را
شناسایی می کند ، و برای تولید واحدهای جدید فرمان میفرستد ، تمام روند جایگزینی سلولهای بدن به ( تیروکسین ) بستگی دارد .
اگر این هورمون تعداد هورمونهای از دست رفته را محاسبه نکند و کمتر و یا بیشتر ازهورمونهای مورد نیاز تولید کند ، آشفتگی بوجود آمده منجر به پیری بدن
و وقفه عملکرد بدن می شود ، تولید بیش از حد ، موجب رشد کنترل نشده ، اندامها و غدد و در نهایت مرگ انسان می شود .
چگونه چنین روند سرنوشت سازی توسط هورمونی کنترل می شود ؟
چگونه این هورمون می تواند تعداد سلولهای مرده را محاسبه و سلولهای جدید و کافی برای جایگزینی آنها تولید کند ؟
بی تردید چنین هورمونی نمی تواند بر حسب تصادف بوجود آمده باشد و خود به خود تصمیم به کنترل مواد بدن انسان بگیرد .
سیستمهای بدن انسان به اندازه ای ظریف و پیچیده است که حتی یک فعل و انفعال آنرا نمیتوان تصادفی فرض کرد .
خالق تمام این سیستمهای منظم که ، بدون وقفه و در میلیونیم ثانیه وظایف خود را بدون کوچکترین تامل و به شایستگی انجام می دهند ، . . .
پروردگار تمام موجودات است ، که همیشه و در تمام لحظات آنها را کنترل می کند .
پروردگاری که خالق همه هستی اوست ، هیچگاه اراده ظلم و ستم در حق بندگانش ندارد .
و کسانیکه با نام خدا و در زیر پرچم دین خدا ، برای خود اسلام جدیدی ساختند که با آن به بندگان خداوند ظلم و ستم روا میدارند ، و در میان خلق خدا با جسارت
تمام زندگی کرده و حقوق مردم را پایمال می کنند از نظر پروردگار ، فاسدترین مردم ، هم آنان هستند که به بدترین عذابها دچار خواهند شد .
خداوند . . . کسی است که ، هفت آسمان را آفرید است و از زمین نیز همانند آنرا ، فرمان او در میان آنها نازل میگردد ، تا بدانید که پروردگار بر هر کاری تواناست
و اینکه خداوند بر هر چیزی احاطه علمی دارد . ( سوره طلاق – آیه 12 )
هم اکنون پروردگار مراقب اعمال ماست .