مواد لازم
آب هویج - دو پیمانه
بستنی لیوانی زعفرانی - یک عدد
خامه - سه قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین - یک قاشق غذاخوری
آب سرد - یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای پاناکوتا
شیر- یک لیوان
شکر- نصف لیوان
خامه - ۳ قاشق غذاخوری
آب سرد- نصف پیمانه
وانیل - یک چهارم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین- یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و به روش بن ماری اجازه می دهیم تا ژلاتین شفاف شود. آب هویج را با بستنی زعفرانی و خامه مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. مایع ژلاتین را اضافه می کنیم ودر ظرف مورد نظر کمی از مایع را می ریزیم و یک ساعت دریخچال می گذاریم .
طرز تهیه پاناکوتا:
ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و به روش بن ماری تا زمانی که ژلاتین شفاف شود، ادامه می دهیم . بعد شیر و شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر حل شود و مایع ژلاتین را اضافه می کنیم و و از روی حرارت برمی داریم و خامه را اضافه می کنیم تا زمانی که کامل خنک شود. بعد از بستن مایع هویج، مایع پاناکوتا را کمی می ریزیم و یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد وبه این روال ادامه می دهیم تا مواد تمام شود و در مرحله آخر دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.