0

طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه
جمعه 5 خرداد 1396  8:35 PM

ماهنامه سفره ایرانی - مارال کرمانی: در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب لیمویی را به شما آموزش داده ایم. حالا که فصل لیمو ترش است. حتما از لیموی تازه برای این جوجه استفاده کنید.


•    مدت زمان کلی: 45 دقیقه
•    میزان سرو: 12 سیخ کباب

 
مواد لازم:
 
  • سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
  • لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد
  • نمک: یک دوم ق س
  • زیره: یک دوم ق س
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س
  • گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
  • فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
  • پیاز: یک عدد
 جوجه کباب لیمویی
 
روش تهیه:
 
1.    ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
2.    سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.
 
3.    در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.
 
4.    در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.
 
5.    مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.
 
6.    پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza mohammad_khoshghamat
دسترسی سریع به انجمن ها