وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه سالاد ماکارونی مدیترانه ای را به شما آموزش داده ایم. این یالاد را در ست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله) 350 گرم
- خیار (متوسط) 3 عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده) 1 پیمانه
- زیتون سیاه 2/3 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده) 1/2 یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده) 100 گرم
چاشنی سالاد :
- روغن زیتون 1/4 پیمانه
- آبلیو تازه 1 ق غ
- سرکه قرمز 3 ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده) 2 ق چ
- نمک 1/4 ق چ
- سیر 2 حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه) 1 ق چ
- فلفل قرمز 1 پینچ
- فلفل سیاه + سفید 1/4 ق چ
طرز تهیه:
1-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستارا آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت 20 تا 30 ثانیه ) میگیریم.
به ظرف دیگری انتقال می دهیم
2-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
3-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
4-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
1-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
2-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
3-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
4-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.
5-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
6-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.