ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
سالاد یونانی
مواد لازم:
- کاهو (خرد شده): نصف یک عدد
- گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 10 عدد
- خیار (خرد شده): 2 عدد
- زیتون: 10 عدد
- کیپر: 2 ق چ (در صورت تمایل)
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
- پیاز قرمز (خرد شده): نصف یک عدد
- پنیر فتا (نگینی خرد شده): 150 گرم
- برگ ریحان: به مقدار لازم
- روغن زیتون: 2 ق س
- ارگانوی خشک: 1 ق چ
طرز تهیه:
سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط و پنیر فتا را اضافه کنید. روغن زیتون و ارگانوی خشک را با هم مخلوط کرده و روی سبریجات بریزید و سرو کنید.
سالاد ویژه
راضیه عمادی
مواد لازم:
- سینه مرغ: 1 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- زنجفیل (پودر شده): به مقدار لازم
- جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
- دارچین (پودر شده): به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
- کاهو (خرد شده): 1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
- گوجه فرنگی (خرد شده): 2 عدد
- خیار (پوست کنده و نگینی خرد شده): 1 عدد
- پنیر گودا (نگینی خرد شده): 150 گرم
- نان تست برشته (خرد شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- سس مایونز: 3 ق س
- سس کچاپ تند: 3 ق س
- نمک: به مقدار لازم
- شکر: به مقدار لازم
- پودر سیر: به مقدار لازم
- پاپریکا: به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ جعفری (خشک شده): به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به چاشنی ها آغشته کنید. سپس در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سبزیجات خرد شده و پنیر گودا را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
طرز تهیه سس:
تمامی مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نان تست برشته و خردشده را اضافه کنید و سرو نمایید.
سالاد فلفل و خیارشور
مواد لازم:
- خیار شور (حلقه حلقه شده): 4 الی 6 عدد
- ترشی فلفل دلمه ای (نگینی خرد شده): به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
خیار شور خرد شده و ترشی فلفل دلمه ای را با هم مخلوط کنید. روی مواد روغن بریزید و فلفل سیاه بپاشید. سپس سرو کنید.