کراکر پنیر و سبزی
ماهنامه سرآشپز: کراکر پنیر و سبزی، یک میان وعده خیلی راحت و خوشمزه است که برای روزهای بلند فصل و بهار و تابستان بسیار مناسب است.
مواد مورد نیاز:
- آرد: 125 گرم
- کره (سرد خرد شده): 60 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- آب یخ: یک قاشق سوپخوری
- پنیر چدار (رنده شده): یک دوم پیمانه
- جعفری (خرد شده): 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز درونی:
- پنیر خامه ای: 80 گرم
- کره: 20 گرم
- جعفری (خرد شده): 1 قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- پیازچه (خرد شده): 1 قاشق سوپخوری
- پنیر چدار (رنده شده): سه چهارم پیمانه
روش پخت:
1. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و داخل دستگاه غذاساز بریزید. سپس کره را درون آن بریزید و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.
2. تخم مرغ، آب یخ و پنیر چدار را به مواد بیفزایید و مجدد به مدت 40 ثانیه داخل دستگاه غذاساز مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
3. خمیر آماده شده را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و روی آن جعفری یا شوید بریزد و با دست ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
4. با استفاده از وردنه ای خمیر را به قطر 3 سانتی متر روی سطح صافی باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.)
5. کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و برش های خمیر را روی آن بگذارید. بعد در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
6. برای تهیه مواد درونی؛ پنیر خامه ای و کره را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. سپس جعفری، فلفل سیاه، پیازچه و پنیر چدار را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
7. مواد درونی آماده شده را لابلای 2 عدد کراکر خنک شده بگذارید و فشار دهید تا به هم بچسبند (این کار را ادامه دهید تا کراکر و مواد تمام شود.)