ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه پای مرغ و سبزیجات را به شما آموزش داده ایم. خمیر این پای را به راحتی می توانید درست کنید. مزه داخل آن هم بسیار خوشمزه است.
مواد مورد نیاز:
- آرد: 250 گرم
- کره: 100 گرم
- شیر: یک سوم پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
- زرده تخم مرغ: 2 عدد
- فیله مرغ (پخته و خرد شده): 200 گرم
- هویج (پخته و نگینی خرد شده): 100 گرم
- قارچ: 250 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی (خرد شده): 1 عدد
- ذرت تازه: 100 گرم
- سس سفید: 1 پیمانه
- فلفل قرمز: به میزان لازم
روش پخت:
1. کره، آرد، یک هشتم قاشق چایخوری نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد با نوک انگشت ورز دهید تا به صورت خرده نان درآید. سپس به ترتیب 1 عدد زرده تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید. بعد آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
2. با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی پهن کنید و داخل قالب تارت بریزید.
3. برای تهیه مواد درونی؛ سس سفید، فیله مرغ، هویج، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت، نمک و فلفل قرمز را ریخته و مخلوط کنید.
4. مواد درونی را روی خمیر بریزید. اضافه های خمیر را روی سطح صافی باز کنید و به صورت نوارهای باریکی برش بزنید. سپس روی تارت را با آن بپوشانید.
5. یک عدد زرده تخم مرغ و مقداری نمک را با هم مخلوط کنید و با استفاده از چنگالی بزنید و به وسیله قلم مویی روی خمیر بمالید.
6. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، سپس برش زده و سرو کنید.
روش تهیه سس سفید:
2 قاشق سوپخوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس 2 قاشق سوپخوری آرد، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. بعد 1.5 پیمانه شیر (یا 1 پیمانه خامه) را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ و حبابدار شود. بعد 1 دقیقه دیگر بجوشانید و استفاده کنید. (با این میزان مواد 1.5 پیمانه سس سفید خواهید داشت.)