0

با «همبرگر شکم پر»، سورپرایز شوید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

با «همبرگر شکم پر»، سورپرایز شوید
جمعه 5 خرداد 1396  8:01 PM

وب سایت آشپزباشی: همبرگر شکم پر از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. خیلی جالب است وقتی همبرگرهای همیشگی، سورپرایزی در دل خود دارند.

 
 
 مواد لازم:
 
  •     گوشت چرخ کرده  ۱۴۰۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  یک و نیم قاشق چای خوری
  •     پنیر موزارلا  ۸۵ گرم
  •     ریحان  ۱ قاشق چای خوری
  •     گوجه گیلاسی  ۱۲ عدد
  •     روغن  قدری
  •     نان همبرگر  ۶ عدد
 
همبرگر شکم پر 
 
 
طرز تهیه:
 
1-با دست هایتان گوشت را با ۳ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
 
2- 1 قاشق غذاخوری از گوشت وسط هر برگر را بردارید و کنار بگذارید. برش های پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی ها و ریحان خرد شده را در بین آن ها تقسیم کنید و کمی نمک به آن ها بزنید. گوشتی را که از روی هر یک برداشته بودید، روی آن ها بگذارید و محکم کنید.
 
3- به آرامی هر برگر را به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
 
4- ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهیتابه و برگرها را با قلمو چرب کنید و برگر ها را برای ۱۰ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت شوند، بپزید.
 
5-در صورت تمایل نان ها را هم کمی برشته کنید و همبرگرها را به همراه چند برگ کاهو یا سایر مواد مورد نظرتان روی آن ها گذاشته و میل کنید.
 
نکات:

1-- پنیر موزارلا را به شکل حلقه های نازک برش بزنید.
 
2- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

3- از ریحان خرد شده و یا هر سبزی دیگر دلخواهتان مانند ارگانو استفاده کنید.

4- می توانید همبرگر خود را همراه با قارچ تفت داده شده، پنیر چدار رنده شده و یا هر ماده ی دیگر دلخواهتان میل کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها