وب سایت آشپزباشی: پاستا با گوجه، سیر و بادام از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این پاستا بسیار ساده، سریع و راحت است.
مواد لازم:
- پاستا ۵۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
- ماهی آنچوی ۶ عدد
- کشمش ۲۵ گرم
- سیر ۲ حبه
- کاپاریس ۲ قاشق غذاخوری
- بادام ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۶۰ میلی لیتر
- برگ ریحان ۱ مشت
طرز تهیه:
1- مقداری آب در قابلمه ای ریخته و بجوشانید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.
2-تا پاستا می پزد، سس پاستا را آماده کنید. گوجه گیلاسی ها، ماهی آنچوی (در صورت تمایل)، کشمش، سیر، کاپاریس، بادام و روغن زیتون را در غذاساز ریخته و بزنید تا مواد ریز و به خوبی با هم ترکیب شوند.
3- ۱ لیوان از آب پاستا برداشته و بعد آن را در آبکش بریزید.
4- ۲ قاشق غذاخوری از آب پاستا به ترکیب سس اضافه کرده و دوباره مواد را ترکیب کنید (در صورت تمایل می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید).
5- پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده، از سس روی آن بدهید و ترکیب کنید. تعدادی برگ ریحان روی آن بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستا با گوجه، سیر و بادام:
1- از پاستا با فرم مورد نظر استفاده کنید.
2- استفاده از ماهی آنچوی در این دستور اختیاری است.
3- سیرها را پوست بگیرید.
4- کاپاریس را قبل از استفاده در آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.
5- بادام ها را پوست بگیرید.