وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یک نوع غذای چینی ژاپنی را به شما آموزش داده ایم. این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
-
- روغن زیتون (فوق بکر) 2 قاشق سوپخوری
- قارچ (پاک کرده و حلقه شده) 300 گرم
- نمک به مقدار لازم
- سیر (ریز شده) 3 حبه
- چغندر برگی (فقط برگ، شسته و خرد شده) 1 دسته
- برنج سفید (پخته شده) 1 فنجان خشک
- شاخه نخود (بسته به میزان علاقه) نصف تا 1 فنجان
- تخم مرغ 4 عدد بزرگ
- سس سریراچا (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. روغن زیتون را در یک تابه ی نچسب 25 سانتی متری روی شعله ی متوسط داغ کنید. وقتی داغ شد قارچ خرد شده را اضافه کنید و نمک بزنید. 10 دقیقه گاهی هم بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم و قهوه ای شوند. قارچ ها را از داخل تابه در یک کاسه بریزید.
2. تابه را مجدداً روی شعله قرار دهید و سیر را اضافه کنید. 1 دقیقه تفت دهید تا نرم و معطر شود. چغندر فرنگی را به تابه اضافه کنید. با استفاده از انبر آن را بچرخانید تا با سیر مخلوط شود. بگذارید 5 دقیقه بپزد و گاهی هم بزنید تا پلاسیده شود. چغندر برگی را به قارچ ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
3. برنج را به اندازه ی مساوی بین چهار کاسه تقسیم کنید. روی هر کاسه 1/4 مخلوط قارچ و چغندر فرنگی را به همراه شاخه نخود ها بریزید و کنار بگذارید.
4. یک تابه ی نچسب کوچک را روی شعله ی متوسط داغ کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و داخل تابه بریزید و بپزید. یکبار برگردانید تا تخم مرغ کلاً سفت شود اما زرده هنوز شل باشد. زمان پخت هر تخم مرغ 4 دقیقه است. روی هر کدام از کاسه های برنج یک تخم مرغ پخته قرار دهید. نمک زیاد بپاشید و در صورت تمایل با سس سریراچا سرو کنید.
5. قبل از میل کردن مخلوط کنید. نوش جان!