0

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی شکم پُر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سالاد گوجه فرنگی شکم پُر
جمعه 5 خرداد 1396  7:36 PM

ماهنامه سرآشپز - ارشیا عظیم پور: برای آخر هفته تان یک سالاد هیجان انگیز درست کنید.

 


مواد مورد نیاز:
 
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • ساقه کرفس: 1 شاخه
  • هویج: 1 عدد
  • گردو: 100 گرم
  • جوانه ماش: 7 قاشق سوپخوری
  • سیر: 1 حبه
  • پیاز کوچک (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • جعفری (خرد شده): 4 قاشق سوپخوری
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش تازه: به میزان لازم
 سالاد گوجه فرنگی
 
روش تهیه:
 
1. ساقه کرفس، هویج، گردو، نیمی از جوانه ماش و سیر را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد پیاز و جعفری را به آن افزوده و پوره کنید.
 
2. آب لیمو ترش، روغن، زیتون، زعفران، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
 
3. سر گوجه فرنگی را با استفاده از چاقویی جدا کنید و داخل آن را به وسیله 1 قاشق چایخوری خارج کنید.
 
4. گوجه فرنگی را با مواد آماده شده پر کنید. سپس بقیه جوانه ماش را روی آن ریخته و سر گوجه فرنگی را روی آن بگذارید. (تمام مواد را به این صورت آماده کنید.)
 
5. گوجه فرنگی پر شده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، بعد با لیموترش تازه سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها