0

تهیه کوفته کباب؛ محبوب ترین غذای خاورمیانه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه کوفته کباب؛ محبوب ترین غذای خاورمیانه
جمعه 5 خرداد 1396  7:27 PM

وب سایت سوران: در شرق میانه چندین نوع غذا وجود داره که همیشه همراه با پیتا هست این غذا ها شامل فلافل، شاورما و انواع کباب میشه. رسپی امروز مربوط به کوفته کباب هست، ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند، پیاز، سیر، جعفری و ادویه جات مختلف که یکی از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است.

 
مواد لازم:
 
  • نان پیتا (برای سرو) به میزان لازم
  • پاپریکا 1/2 ق چ
  • جوز هندی 1/2 ق چ
  • سماق 1/2 ق چ
  • پودر هل سبز 1/2 ق چ
  • فلفل قرمز 1/2 ق چ
  • ادویه آل اسپایس 1و1/2 ق چ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • نان تست (خیس خورده) 1عدد
  • پیاز زرد (متوسط) 1عدد
  • جعفری (بدون ساقه) 1دسته
  • گوشت بره 250گرم
  • سیر 2حبه
  • گوشت گاو 500گرم
دورچین:
  • گوجه خرد شده به میزان لازم
  • سس ارده به میزان لازم
  • پیاز خرد شده به میزان لازم
  • جعفری به میزان لازم
 
طرز تهیه کوفته کبابKOFTA KEBAB 
 
 
طرز تهیه:
 
1- 10عدد سیچ چوبی رو به مدت یک ساعت داخل آب قرار دهید و هنگام شروع کار از آب خارج کنید.
 
2-گریل رو با حرارت کم گرم کنید.
 
3-و اگر تمایل دارید سس ارده را آماده کنید.
 
4-سپس پیاز،سیر و جعفری رو داخل غذا ساز خرد کنید.
 
5-گوشت گاو و بره،نان (نان خیس خورده را خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود) و ادویه ها رو اضافه کنید.
 
6-و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شود و خمیر گوشتی بدست بیاد خوب مخلوط کنید.
 
7-مخلوط گوشتی رو از بلند خارج کنید و داخل کاسه ای بریزید.
 
8-از مواد حدود یک مشت بردارید و داخل سیخ چوبی فرم دهید تا زمانی که ضخامت مواد حدودا 1 اینچ شود.

9-سیخ های آماده شده رو داخل ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانید قرار دهید تا کار تمام شود.

10-کمی روغن داخل تابه گریل بریزید و کباب ها روی روی گریل گرم شده قرار دهید و هر طرف رو برای حدود4 دقیقه بپزید د ر مجموع هر کباب 7 تا 8 دقیقه.

 
11-کباب های آماده شده رو درکنار پیتا و سس ارده سرو کنید و لذت ببرید.
 
نکته:
 
1-از ادویه آل آسپایس(فلفل فرنگی) در رسپی استفاده شده که عطر طعمش ترکیبی از دارچین،میخک و جوز هندی میباشد اگر این ادویه در دسترس نبود به میزان مساوی از دارچین،میخک،جوز هندی و کمی فلف سیاه استفاده کنید)
 
2-اگر غذاساز شما کوچکه یا قدرت زیادی نداره بهتر گوشت ها رو اول چرخ کنید و بعد داخل غذا ساز بریزید
 
3-این کباب احتیاجی به منقل و آتش ندارد و خیلی سریع آماده میشه و بسیار هم لذیذه،در صورت امکان کباب رو حتما با سس ارده سرو کنید چون خیلی خیلی خوش طعمش میکنه

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها