0

۶ غذای مناسب برای کودکانی که دچار حساسیت غذایی هستند

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:۶ غذای مناسب برای کودکانی که دچار حساسیت غذایی هستند
یک شنبه 31 اردیبهشت 1396  2:36 PM

فیله مرغ سوخاری با سس عسل و خردل

 

 

فیله مرغ سوخاری

 

 

مرغ سوخاری جزو مواد غذایی است که هم به عنوان وعده اصلی و هم میان وعده می توان از آن استفاده کرد. شاید به سختی بتوان کودکی را نیز پیدا کرد که از مرغ سوخاری خوشش نیاید. لذا بهتر است دست به کار شوید. این سوخاری های خوشمزه هوش از سرتان پرانده و هرگونه حساسیت غذایی را نیز از یادتان می برند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • ۱/۴ پیمانه آرد نارگیل
  • نصف قاشق چای خوری نمک شکری
  • ۱/۸ قاشق چای خوری فلفل
  • ۱/۴ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری دانه خردل
  • ۱/۴ قاشق چای خوری پودر پیاز
  • ۲ عدد تخم مرغ یا ۱/۴ پیمانه روغن زیتون
  • ۱ پیمانه پودر نارگیل
  • نیم کیلوگرم فیله مرغ
  • ۴ قاشق چای خوری عسل
  • ۲ قاشق چای خوری خردل

دستور پخت:

فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود. آرد نارگیل، نمک، فلفل، پودر سیر، دانه خردل و پودر پیاز را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای ریخته و هم بزنید. پودر نارگیل را نیز در ظرف دیگری بریزید. فیله های مرغ را در مخلوط آرد بغلتانید و سپس به آرامی تکان دهید تا بخش اضافه از آن جدا شود. سپس آنها را داخل ظرف تخم مرغ (یا روغن زیتون) فرو ببرید. در نهایت نیز فیله ها را در پودر نارگیل بغلتانید.

روی سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی (یا فویل آلومینیومی چرب شده با روغن زیتون) پوشش داده و فیله ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ دقیقه فیله ها را داخل فر بپزید. سپس آنها را زیر و رو کرده و دوباره به مدت ۸ دقیقه داخل فر بگذارید. فر را روی حالت برویلر (بخش بالایی فر) گذاشته و برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر فیله ها را بپزید. در همین حال خردل و عسل را در یک کاسه کوچک ریخته و مخلوط کنید. فیله های سوخاری را همراه سس عسل و خردل یا سس مورد علاقه خود میل نمایید. مراقب انگشتان خود نیز باشید.

تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها