پاسخ به:۶ غذای مناسب برای کودکانی که دچار حساسیت غذایی هستند
یک شنبه 31 اردیبهشت 1396 2:36 PM
مرغ سوخاری جزو مواد غذایی است که هم به عنوان وعده اصلی و هم میان وعده می توان از آن استفاده کرد. شاید به سختی بتوان کودکی را نیز پیدا کرد که از مرغ سوخاری خوشش نیاید. لذا بهتر است دست به کار شوید. این سوخاری های خوشمزه هوش از سرتان پرانده و هرگونه حساسیت غذایی را نیز از یادتان می برند.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
دستور پخت:
فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود. آرد نارگیل، نمک، فلفل، پودر سیر، دانه خردل و پودر پیاز را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای ریخته و هم بزنید. پودر نارگیل را نیز در ظرف دیگری بریزید. فیله های مرغ را در مخلوط آرد بغلتانید و سپس به آرامی تکان دهید تا بخش اضافه از آن جدا شود. سپس آنها را داخل ظرف تخم مرغ (یا روغن زیتون) فرو ببرید. در نهایت نیز فیله ها را در پودر نارگیل بغلتانید.
روی سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی (یا فویل آلومینیومی چرب شده با روغن زیتون) پوشش داده و فیله ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ دقیقه فیله ها را داخل فر بپزید. سپس آنها را زیر و رو کرده و دوباره به مدت ۸ دقیقه داخل فر بگذارید. فر را روی حالت برویلر (بخش بالایی فر) گذاشته و برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر فیله ها را بپزید. در همین حال خردل و عسل را در یک کاسه کوچک ریخته و مخلوط کنید. فیله های سوخاری را همراه سس عسل و خردل یا سس مورد علاقه خود میل نمایید. مراقب انگشتان خود نیز باشید.