پاسخ به:۶ غذای مناسب برای کودکانی که دچار حساسیت غذایی هستند
یک شنبه 31 اردیبهشت 1396 2:35 PM
چیزی که همه بچه ها دوست دارند بدون شک شیرینی است. از آن مهمتر شیرینی های ترد است که دهان هر کسی را آب می اندازد. یک شیرینی فوق العاده برای میان وعده ای بی نظیر انتظارتان را می کشد. غذاهای ترد و خشک با حساسیت غذایی میانه خوبی دارند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) بگذارید تا گرم شود. خمیر پیتزا را روی یک سطح آردی گذاشته و با وردنه خوب پهن کنید. خمیر را مستطیلی شکل و با ضخامت ۱٫۵ میلی متر شکل دهید. تقریباً با این ضخامت می توان طرف دیگر خمیر را مشاهده کرد. در صورتی که کراکرهای ترد می خواهید، باید این ضخامت را رعایت کنید. با یک قالب برش خمیر را به شکل دلخواه خود درآورید. در صورت مهارت این کار را می توان با یک چاقو نیز انجام داد. باحدود ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون سینی شیرینی پزی خود را برس بکشید.
خمیرهای بریده شده را روی سینی بگذارید. روی خمیر را نیز مقداری روغن زیتون بمالید. کمی نمک روی خمیر بپاشید. در صورت تمایل مقداری دانه کنجد روی شیرینی ها بپاشید. سینی را داخل فر گذاشته و بگذارید شیرینی ها رنگ طلایی پیدا کنند. حدود ۱۰ دقیقه زمان کافی خواهد بود. شیرینی ها را حدود ۱۵ دقیقه سرد کرده و سپس نوش جان کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب