0

سالاد ترخون

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

سالاد ترخون
شنبه 30 اردیبهشت 1396  10:51 AM



 

درست کردن سالاد ترخون,موادلازم برای سالاد ترخون

سالاد ترخون، فشارخون تان را پایین می آورد

 

ترخون یکی از گیاهان معطر نسبتا پر استفاده می باشد که به عنوان سبزی نیز تولید و مصرف می گردد. ترخون بدلیل افزایش ترشح اسید معده و خاصیت اشتها آوری از قدیم الایام به عنوان ادویه مخصوص گوشت مورد توجه بوده است و سبب کاهش فشارخون هم می شود.

 

مواد لازم برای سالاد ترخون :

 

 عدس 250 گرم 
 سیر (له شده) 1 حبه 
ترخون (خرد شده)  2 قاشق سوپخوری 
 پنیر خامه ای 4 قاشق سوپخوری 
خامه 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی (فیله و خرد شده) 2 عدد
زیتون سیاه (خرد شده) 50 گرم
جعفری (خرد شده) 2 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ (آب گرفته شده) 1 عدد
سس خردل (یا دانه خردل) 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

روش پخت سالاد ترخون :

عدس را از 12 ساعت قبل خیس کنید. در طول این مدت چند بار آب آن را عوض کنید. سپس با مقداری آب و نمک بپزید. بعد عدس را درون آبکشی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

 

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را درون آن بریزید و پس از اینکه داغ شد، سیر را به آن بیفزایید و حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت دهید. (به طوری که سرخ نشود.)

 

پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. بعد عدس را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

 

گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه سرآشپز - bartarinha.ir



   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها