مواد لازم
شکر- ۲۸۰گرم
تخم مرغ - ۷ تا ۸ عدد
روغن مایع - ۲۰۰گرم
خامه صبحانه - 90گرم
آب گرم - ۱۰۰گرم
نمک - یک قاشق چای خوری
آبلیموی تازه – دوقاشق غذاخوری
آرد - حدود یک کیلو و ۳۰۰گرم
خمیرمایه فوری - ۸۰گرم
طرز تهیه
آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزیدو چند قاشق شکر اضافه کنید و مخمر را روی آن بپاشیدو بگذارید تا پف کند. سپس چند قاشق آرد اضافه کنیدو کنار بگذارید.
تخم مرغ ،شکر،آب، نمک ،آبلیمو، روغن مایع وخامه را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آرد را کم کم اضافه کنید. مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را تا ۲ساعت در جای گرم قرار دهید. روی خمیررا با یک پلاستیک بپوشانید .
پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبایک ونیم برابر می شود.
آن را تقسیم کنید ودرقالب مستطیلی بریزید.
فر را روی ۲۰۰درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.
بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.