طرز تهیه کامل پای سبزیجات و خمیر پای
سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 12:09 AM
استفاده از سبزیجات در سبد غذایی روزانه از مهمترین اصول تغذیه هست. اینکه بتونیم با هر ترفندی انواع سبزیجات رو که حاوی مواد مغذی بسیاری هستن در غذاهای روزانه خونوادمون بگنجونيم میتونه یک هنر خیلی بزرگ باشه. در این مطلب یک پای سبزیحات خیلی جذاب رو آموزش میدم که به عنوان یک وعده ی کامل خوشمزه و زیباست. معمولا هم به دلیل ظاهر زیبایی که داره همه ی اعضای خونواده و مخصوصا بچه ها جذبش میشن.
براي اين پاي ميتونين از خمير هزارلا ، خمير تارت و خمير كيش هم استفاده كنيد. من خمير را طبق دستور زير آماده كردم.
كره شكر را باهمزن هم ميزنيم تا سبك و روشن بشه. تخم مرغ اول را اضافه و سي ثانيه هم ميزنيم. تخم مرغ دوم را اضافه و باز سي ثانيه هم ميزنيم. آرد، بكينگ پودر و نمك را الك كرده و به مواد اضافه میکنیم و با دور كند مخلوط میکنیم. وقتي مخلوط شد٬ بانوك انگشتان ورز ميديم. اگر چسبناك بود خيلي كم آرد اضافه میکنیم مجددا در حد مخلوط شدن ورز ميديم. خمير را سلفون میپیچیم و برای نيم ساعت در یخچال استراحت میدیم.
كف قالب مخصوص پاي به قطر بيست و شش سانتي را كمي چرب كرده و خمير را كف قالب پهن كنيد و از ديواره ها بياريد بالا. روي خمير رو هم با چنگال سوراخ سوراخ كنید تا حين پخت پف نكنه.
پنير چدار يا گودا رو روي خمير ميگذاریم.
سبزيجات را به اندازه های دلخواه برش میدیم و روي پنير ميچينيم.
پنيرخامه اي را باچنگال باز كرده و تخم مرغ، نمك، پودرسير و فلفل سياه را اضافه و باچنگال هم ميزنيم تا يكدست بشه.
و روي سبزيجات ميريزيم. حالا حلقه هاي زيتون را ميچنيم و براي زيبايي چندتا خلال پياز و چندتا هم گوجه روش ميذاريم. کمی پودر آويشن يا ريحان را هم ميپاشيم و ميذاريم در فر داغ ١٨٠ درجه بمدت بيست و پنج الي سي دقيقه.
ميتونين بجاي باميه٬ قارچ هم بريزين كه دراينصورت بايد باكره كاملا تفت بدين تا آب نداشته باشه.
سالاد هم تركيب خيارسبز ورقه شده، برگهاي تازه ريحان، دانه كاج، كمي هم نمك و هرچاشني كه دوست دارين. بجاي دانه كاج ميتونين پرك بادام تست شده هم بريزين.