امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک نوع پیتزا بدون استفاده از فر، آشنا کنیم. مقدار موادی که در ادامه به آن اشاره شده، برای پخت دو عدد پیتزا، کافی است. برای آشنایی با مراحل پخت و مواد لازم این پیتزا، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق سوپخوری
مایه خمیر: دو قاشق چایخوری + یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم: یک و یک سوم پیمانه
روغن: دو قاشق سوپخوری
آرد: چهار پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده: دو عدد
پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم
فلفل دلمهای خرد شده: یک عدد
قارچ ورق شده: سه عدد
سس قرمز: 6 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب، شکر، آب، مایه خمیر و روغن را ریخته و با یکدیگر مخلوط میکنیم. ظرف را به مدت پنج دقیقه کناری قرار میدهیم تا خمیر، عمل آید.
پس از گذشت پنج دقیقه، آرد، نمک و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و ورز میدهیم. سپس آن را به دو نیم تقسیم کرده و در مکانی گرم، به مدت یک ساعت قرار میدهیم.
یک بخش از خمیر را داخل ماهیتابهای که آن را چرب کردهایم، پهن میکنیم. روی خمیر، سس قرمز، نیمی از قارچ ورقه شده، نیمی از فلفل دلمهای و نیمی از گوجه فرنگیها را به همراه نیمی از پنیر پیتزای رنده شده، میریزیم.
در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا پیتزا آماده شود.
با بقیه مواد، پیتزای دوم را هم آماده میکنیم.