طرز تهیه کرپ برای صبحانه
دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 6:14 PM
قدیما وقتی هنوز کرپ درست نکرده بودم، فکر میکردم حتما چیز عجیب غریب و سختیه ولی وقتی برای اولین بار پختمش دیدم فقط اسمش بوده که عجیب و غریبه وگرنه خیلیم ساده و خوشمزه است. کرپ در واقع یه نون نازکه که با طعم های مختلف برای وعده های مختلف روزانه تهیه میشه مثلا با طعم وانیل و یکم شیرین برای صبحونه، یا نمکی برای ناهار و شام یا پیش غذاها…. از اونجایی که با تنوع در وعده های غذایی، مخصوصا صبحونه خیلی موافقم بهتون پیشنهاد میدم این کرپ ساده رو که طرز تهیه اش تو این مطلب گذاشته شده، حتما امتحان کنین.
ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.
حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه.
بعد از حدود 1 الی 2 دقیقه میبینیم که کرپ داره خودشو میگیره با یه کفگیر یکم بلندش میکنیم و اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم.
وقتی کرپ رو برگردوندیم بهش حدود 1 الی 2 دقیقه زمان میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بپزه، بعد کرپ آمادست.
کرپ رو میشه از وسط تا کرد و با انواع میوه ها مثل موز یا توت فرنگی، همراه عسل یا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگی به سلیقمون داره … نوش جون