0

روش های پختن بادنجان به همراه یک سالاد خوشمزه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش های پختن بادنجان به همراه یک سالاد خوشمزه
شنبه 16 اردیبهشت 1396  6:42 PM

سالاد بادنجان
 
بادنجان خام جذب روغن بسیار بالایی دارد. بنابراین آماده کردن بادنجان به صورت گریل با باربکیو شده نسبت به سرخ کردن در روغن به علت عدم استفاده از روغن ارجحیت دارد.
 
ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی:
 
مواد لازم:
 
  • بادنجان (درشت): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گوجه فرنگی (درشت): یک عدد
  • گشنیز: یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): 3 حبه
  • سیب زمینی (کوچک): یک عدد
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به میزان لازم
 
 سالاد بادنجان
 
روش تهیه:
 
1.    تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی کمی هم بزنید. بادنجان ها را به حلقه های نازک برش زده و در مخلوط تخم مرغ فرو کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید و بادنجان های حلقه حلقه شده را در آن سرخ نمایید تا برشته شوند.

2.    سیب زمینی ها را نازک خلال کرده و سرخ کنید.

3.    بادنجان ها را خرد کنید (آنها را بیش از اندازه نازک خرد نکنید زیرا جلوه خوبی به سالاد نمی دهند).

4.    گوجه فرنگی ها را مانند بادنجان اما نازک تر خرد کنید.

5.    گشنیز را ریز خرد کنید.

6.    تمامی مواد را در ظرف مناسبی قرار داده و با هم مخلوط کنید (سیب زمینی را در آخر اضافه کنید). نمک و فلفل سیاه پودرشده بیافزایید و سرو نمایید.

راز و رمزهای بادنجان

انواع مختلف بادنجان در بسیاری از دستورهای آشپزی استفاده می شود، مانند پارمزان و بادنجان ایتالیایی، موساکای یونانی، بادنجان شکم پر عربی، راتاتویی فرانسوی و البته باباغانوچ (که به اشکال مختلف در کشورهای خاورمیانه تهیه می شود و استفاده گسترده ای دارد. بادنجان محبوبیت ویژه ای در آشپزی آسیایی و هندی دارد.)

بادنجان را به همراه دانه یا روغن کنجد، پنیر نمکی، فلفل قرمز، گوجه فرنگی، کشمش شیرینی، انواع سبزیجات آسیایی و مدیترانه ای و انواع سس های پنیری و خامه ای می توانید سرو کنید.

انتخاب بادنجان: بادنجان با پوست براق، سفت، تیره و بدون هرگونه لک بر روی پوست را برای خرید انتخاب کنید.

نگهداری: بادنجان را در محل خنک، خشک و تاریک تا 2 روز می توانید نگهداری کنید. نگهداری بادنجان در دمای نه چندان سرد باعث قهوه ای رنگ شدن پوست و تلخ شدن بادنجان می شود.

آماده سازی: لازمه بادنجان بدون مزه تند ربط چندانی به بیشتر رسیده بودن و تازه بودن آن ندارد. جهت از بین بردن تندی بادنجان بر روی برش های بادنجان نمک پاشیده و اجازه دهید تا به همان صورت به مدت 30 دقیقه استراحت کند تا طعم تند و تلخ از بادنجان خارج شود. جهت حفظ تردی بادنجان در حین پخت با استفاده از پوست کن به صورت طولی و یک در میان پوست بادنجان را گرفته و سپس به صورت حلقه ای برش بزنید. روش دیگر گرفتن تلخی بادنجان، ریختن بادنجان پوست کنده در ظرف آب سرد، سرکه و نمک می باشد.

سرخ کردن سریع: برش های حلقه ای بادنجان را به مدت 5 الی 7 دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کرده و پشت و رو کنید.

سرخ کردن در تابه: بادنجان خام جذب روغن بسیار بالایی دارد. بنابراین آماده کردن بادنجان به صورت گریل با باربکیو شده نسبت به سرخ کردن در روغن به علت عدم استفاده از روغن ارجحیت دارد.

بریان کردن: بادنجانی را که در تمامی سطح آن با چنگال سوراخ هایی ایجاد کرده اید در ظرف مناسبی که عمق کمی داشته باشد قرار دهید و حدود یک ساعت در فر با دمای 180 یا 200 درجه سانتی گراد (350 یا 400 درجه فارنهایت) بگذارید.

پوره: جهت تهیه دیپ می توانید گوشت بادنجان بریانی یا دودی شده را پوره کنید.

دودی کردن: بر روی شعله مستقیم (مانند شعله گاز) می توانید بادنجان را دودی کنید تا طعم بادنجان آسیایی را در خوراک هایتان تجربه کنید.

غنی کردن: بادنجان را در هر نوع سس یا ادویه کاری غنی کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها