0

تهیه نان اسفناج با نمک دریایی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه نان اسفناج با نمک دریایی
شنبه 16 اردیبهشت 1396  6:39 PM

ماهنامه سرآشپز - سمیه دیندار: اگر قند خونتان بالاست و یا کم خونی دارید، نان اسفناج برای شما عالی است. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.

 

 
مواد مورد نیاز:
 
  • آرد: 1.5 پیمانه
  • آرد گندم: 1.5 پیمانه
  • شیرسویا: 1 پیمانه
  • اسفناج: 125 گرم
  • بیکینگ پودر: سه چهام ق چ
  • نمک دریا: 1 ق چ
  • سرکه سیب: 4 ق چ
  • جوش شیرین: 1 ق چ
  • دانه آفتابگردان: به میزان لازم
 
 نان اسفناج
 
روش پخت:
 
1.    آرد سفید، آرد گندم، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
2.    شیرسویا را همراه با سرکه و اسفناج داخل دستگاه غذاساز ریخته تا صاف و یکدست شود.
 
3.    با استفاده از قاشقی مخلوط آرد را به مخلوط اسفناج افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
 
4.    خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله قرار داده و به وسیله چاقویی روی هر کدام از آن ها یک برش بعلاوه (+) به چندان عمیق بزنید.
 
5.    به وسیله قلم مویی مخلوط یک دوم پیمانه شیر و 1 قاشق سوپخوری آرد را روی خمیر بمالید تا کمی مرطوب شود. بعد دانه آفتابگردان و زیره را روی آن بپاشید.
 
6.    سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا پخته و ترد شوند.
 
7.    نان را از فر خارج کرده و داخل توری سیمی قرار داده تا خنک شود. سپسس با کره گیاهی نوش جان کرده و از آن لذت ببرید (این نان فاقد هرگونه چربی است و می توانید از آن به صورت روزانه استفاده کنید).

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها