طرز تهیه کباب علی نازیک ترکی
جمعه 15 اردیبهشت 1396 11:49 PM
انواع مختلفی از کباب مورد علاقه بسیار مردم خاورمیانه است. متناسب با نوع فرهنگ غذایی و ذائقه هر منطقه، دستور های تهیه اون ها با هم فرق می کنن. غذاهای ترکیه ای به لحاظ ذائقه ای، نزدیکی زیادی به غذاهای ایرونی داره. یکی از این غذاهای به “علی نازیک کباب” معروفه که از ترکیب گوشت همراه با بورانی بادمجان تهیه میشه و به نوعی یک دیپ محسوب میشه. برای چگونگی تهیه اش با ما همراه باشین.
اول گوشت رو به تکه های کبابی تقسیم می کنیم سپس اون رو با ادویه های مورد نظر و بدون نمک مزه دار می کنیم و داخل ظرف دردار، برای حداقل ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار می دیم.
بادمجان ها رو کبابی می کنیم. من این کارو روی گاز به وسیله توری کباب کردن و یا با استفاده از یک سینی بلا استفاده که روی حرارت مستقیم قرار میدم و بادمجان ها رو روی اون قرار میدم کبابیشون می کنم.
پوست بادمجان ها بعد از کبابی شدن، به راحتی جدا میشه. پوستشون رو که جدا کردیم، اون ها رو ساطوری می کنیم.
بعد سیر ها رو پوست گرفته و اون ها رو با فشار پهنای چاقو له و سپس ساطوری می کنیم و با بادمجان مخلوط می کنیم.
حالا ماست چکیده رو به مخلوط بادمجان و سیر همراه با و نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا (ادویه هایی که دوست دارین) خوب مخلوط می کنیم.
خوب مخلوط می کنیم تا مزه ها به خوبی به خورد همدیگه برن و مواد کاملاً یکدست بشن.
در مرحله بعدی، پیاز رو خرد و سرخ می کنیم. سپس گوشت رو مزه دار شده کباب می کنیم یا به روش من داخل تابه گریل، سرخ می کنیم.
حالا پیاز رو بهش اضافه کرده و همراه با هم کمی تفت می دیم.
حالا رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم. اجازه می دیم کمی رنگ باز کنه. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه های دلخواه رو بهش اضافه می کنیم.
در آخرین مرحله، آب رو اضافه کرده وبا حرارت ملایم اجازه می دیم تا سس غلیظی به دست بیاد.
بعد از اینکه سس گوشتی آماده شد، نهایتاً بورانی بادمجان رو داخل ظرف سرو می ریزیم و سس گوشت رو روی اون می کشیم.
این غذا معمولاً با نان سرو میشه. در سایر رسپی ها، از گوشت چرخکرده به صورت سس یا کوفته ریزه هم استفاده میشه. بهتون پیشنهاد میدم این غذای خوشمزه و لذیذ رو حتماً امتحان کنید.