افتخار میکنم سرمربی تراکتورسازی هستم
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 11:23 PM
امیر قلعهنویی عصر امروز در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش برابر نفت تهران اظهار داشت: بازی نفت برای ما بسیار حساس است و به دنبال برگزاری یک بازی خوب و قابل قبول هستیم تا هواداران خود را خشنود سازیم.
وی گفت: من خودم را مدیون بازیکنان تیم تراکتورسازی هستم و واقعا خیلی زحمت کشیدند و با همه وجودشان برای تراکتورسازی بازی کردند، چه بازیکن قدیمی تیم همانند مهدی کیانی و خالد شفیعی و چه بازیکنانی همانند محمد نوری که بعدا به تیم اضافه شدند.
سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز گفت: من هر جا میروم سعی میکنم چند یادگار داشته باشم و دفعه اول که در تراکتورسازی بودم بازیکنان جوانی مثل نقیزاده که الان یکی از بهترین هافبک های ایران است را به فوتبال معرفی کردم، به شرطی که بازیکنان جوان را به راحتی از دست ندهند.
قلعهنویی در مورد ماندنش در تراکتورسازی گفت: هر مربی آرزو دارد سرمربی تیم تراکتورسازی شود و من فعلا در تراکتورسازی در خدمت این تیم هستم و باید عنوان کنم یکی از بهترین خاطرات زندگیام روزهایی بود که هدایت تراکتورسازی را برعهده داشته و لطف مردم تبریز را هیچگاه فراموش نخواهم کرد.
وی در مورد عدم استقبال تماشاگران تیم تراکتورسازی گفت: برای خود من جای تعجب است تیمی که در طول فصل در رده دوم قرار داشته و به فینال جام حذفی راه یافته است، چرا تماشاگرانش از تیم قهر کردهاند؛ الان منچستر یونایند نتیجه نمیگیرد اما ورزشگاه این تیم همیشه پر از تماشاگر است و نتایج تیم به میزان حضور تماشاگران این تیم ارتباطی ندارد.