«کومپیر» سیب زمینی تنوری شکم پر
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 10:29 AM
چی لازم داریم؟
برای 3 نفر
سیب زمینی (خیلی بزرگ) سیب زمینی 3 عدد
ذرت (کنسرو) نصف پیمانه
نخود فرنگی (کنسرو) نصف پیمانه
سوسیس (خرد شده و تفت داده شده) سوسیس 1 پیمانه
کالباس 4 ورق
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 1 پیمانه
خیار شور 1 پیمانه
فلفل (شیرین قلمی) نصف پیمانه
پنیر (پیتزا رنده شده) نصف پیمانه
سس (مایونز) میزان لازم
سس (کچاپ) میزان لازم
کره مقداری
چطوری بپزیم؟
ابتدا فر را با درجه ۲۰۰ می گذاریم گرم شود.
بعد از ۱۵ دقیقه خوب وقتی فر گرم شد،سیب زمینی ها را شسته و داخل فویل می پیچیم.
آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم.
درجه فر را تا ۲۵۰ درجه یا کمی کمتر افزایش می دهیم .
چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان می برد تا پخته شود.
برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو می کنیم .
با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود،پخته است وگرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم .
مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار می گذاریم.
سپس هما نطور که داغ است با چاقو برش زده،البته برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی و
کاسه ای اش را از دست ندهد.
سپس داخلش را با قاشق تا حدی می تراشیم و خالی می کنیم .
سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا داخل آن می ریزیم و
رویش را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم.
سس مایونز و سس کچاپ می ریزیم.
پوره های اضافه اش را هم می توان با مقداری کره مخلوط کرد و روی کومپیر قرار داد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست